Quantcast
THE STREAM

«Αγοράστε όλοι Tesla, σώστε το κλίμα»: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γίνεται Elon Musk με ρακέτα

Επίσης, υιοθέτησε τον όρο «αντικείμενο» για να μιλήσει για γυναίκες, οι οποίες μάλιστα θα έχουν προσωπικότητα


THE NEWSROOM · 11 Ιανουαρίου 2021

Άνθρωπος για όλες τις δουλειές απέδειξε πως είναι ο διάσημος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς. Όχι μόνο διαθέτει καίριες προτάσεις για την αντιμετώπιση των αναγκών της χώρας (spoiler: ένα Harrods), αλλά είναι και αληθινός γλεντζές. Ο τέλειος Έλληνας, σα να λέμε.

Αν δε θυμάστε, για το αγγλικό πολυκατάστημα είχε πει αυτό:

«Πρέπει κάποιος να τα φέρει στην Ελλάδα επιτέλους.»

Ως προς την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι, όπου βρισκόταν για προπόνηση, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους:


Έχοντας πάρει φορά λοιπόν από τη συζήτηση περί Harrods και κεφιού, ο Τσιτσιπάς αποφάσισε να μοιράσει στην ανθρωπότητα κι άλλη τζάμπα γνώση. Έτσι, ξεκίνησε χτες Κυριακή 10/1 ένα session στο Twitter, όπου θα απαντούσε τις ερωτήσεις που θα του έκανε το κοινό.

Πολύ γρήγορα, ο τενίστας μας έδειξε ότι είναι και αρκετά ατενίστας, ή ίσως να αποτελεί και τον Έλον Μασκ της ρακέτας. Όταν κάποιος από το κοινό του ζήτησε να δώσει λύση στην κλιματική αλλαγή, ο Στέφανος Τσιτσιπάς του πρότεινε να αντικαταστήσει το αυτοκίνητό του με ένα Tesla. Εύκολα, γρήγορα και παστρικά.

Προφανώς, η μίζερη ψυχή του ραγιά έκανε αμέσως την εμφάνισή της για να τον ειρωνευτεί:

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο κ. Τσιτσιπάς νοιάζεται τόσο πολύ για την κλιματική αλλαγή, που είχε αγοράσει το δικό του Tesla πριν μάθει καν να οδηγεί. Εσείς τι έχετε κάνει δηλαδή για τους πάγους της Ανταρκτικής ρε κοπρόσκυλα;

Μία άλλη εντυπωσιακή στιγμή ήταν όταν μία ξένη χρήστρια του Twitter τον ρώτησε ποιο είναι το ομορφότερο μέρος της Ελλάδας για να επισκεφτεί κανείς. Η απάντηση δεν είναι ακριβώς Ατενίστας, αλλά εν πάση περιπτώσει, δεν χρειάζεται επεξήγηση:

Εκεί που η κατάσταση πήρε φωτιά όμως, ήταν σε μία πιο προσωπική ερώτηση. Κάποιος  από το εξωτερικό τον ρώτησε ποια είναι τα τρία αντικείμενα που θα επέλεγε για να ξεμείνει σε ένα ερημικό νησί, ο γνωστός τενίστας απάντησε το εξής:

«Πραλίνα φουντουκιού, μπανάνες κι ένα κορίτσι με προσωπικότητα

Εμείς είμαστε 214154321434% σίγουροι ότι χαρακτήρισε τις γυναίκες «αντικείμενα» λόγω μισογυνισμού, αλλά επειδή έχει κάτι άλλο στο μυαλό του. Όπως, πχ, ότι κάθε ανθρώπινο σώμα είναι αντικείμενο, α λα Ghost In The Shell. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Σε κάθε περίπτωση, το κοινό είχε κι άλλες απορίες ή/και σχόλια:

Ίσως ούτε η προσφυγή στον Δία και το υπόλοιπο Δωδεκάθεο να μη μπορεί να τον σώσει από τα κομπλεξικά σχόλια των απανταχού μέτριων:

Best of internet