Quantcast
THE STREAM

Με δύο (τουλάχιστον) κρούσματα για σουβενίρ επέστρεψε η πενταήμερη στο Ντουμπάι

Οι εκδρομείς του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν στα Εμιράτα δε θα μπορούσε παρά να φέρουν κάτι και για μας στις αποσκευές τους


THE NEWSROOM · 4 Ιανουαρίου 2021

Αρκετά προβλέψιμα έληξε η προσωρινή μετακίνηση κάποιων συμπολιτών μας στο εξωτικό Ντουμπάι. Παρότι δίπλα στην έρημο, το Ντουμπάι δεν ήταν καθόλου ερημικό την Πρωτοχρονιά, όπως επιβεβαίωσε η παρουσία αρκετών αντιπροσώπων της τάξης των Ελλήνων ανθυποσελέμπριτι σε γιορτινά ρεβεγιόν.

Το κουλ στοιχείο εδώ είναι ότι παρότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν αρκετές εκατοντάδες κρούσματα κάθε μέρα, η διασκέδαση στα αμέτρητα μαγαζιά του Ντουμπάι δεν έχει σταματήσει. Αυτό προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν συμπολίτες μας όπως ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Χάρης Σιανίδης και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Ντουμπάι διαθέτει και Nammos, οπότε αισθάνονταν σαν στο σπίτι τους στη Μύκονο. Προφανώς, αρκετοί έσπευσαν να εξηγήσουν ότι ζουν ή εργάζονται στο εξωτερικό, το οποίο σημαίνει ότι δεν δεσμεύονται από τα μέτρα που δεσμεύουν εμάς τους κοινούς θνητούς.

Για παράδειγμα, ο Πέτρος Κωστόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη.

Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai, ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα. Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο. Déjà vu!»

Ο δε Τσιτσιπάς είναι εκεί εδώ και καιρό με τη ρακέτα του ανάμεσα στους φοίνικες:

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό δε σταμάτησε τους κακιασμένους ραγιάδες:

Εντέλει κάποιοι φαίνεται ότι πήγαν για βόλτα ως το Ντουμπάι, στο οποίο κάποια στιγμή αναγκάστηκαν να πουν Ντουμπάι μπάι και να επιστρέψουν στην όμορφη χώρα μας. Μέχρι στιγμής, μεταξύ των συγκαταλέγονται δύο κρούσματα κορωνοϊού από τις χτεσινές αφίξεις, τα οποία πιθανώς να αυξηθούν όταν θα επιστρέψουν και οι υπόλοιποι σήμερα.

Για να μπουν στη χώρα, οι τουρίστες έπρεπε να έχουν κάνει μοριακό τεστ τις τελευταίες 3 μέρες στο Ντουμπάι. Οι ταξιδιώτες που νόσησαν οδηγήθηκαν σπίτι τους από την Πολιτική Προστασία για καραντίνα 14 ημερών.

Μία καλή Πρωτοχρονιά αξίζει μερικές θυσίες, από εμάς φυσικά, ο Έλληνας δε θα χάσει το κέφι του έτσι αμαχητί.

Best of internet