Quantcast
THE STREAM

Ινδός βουλευτής χωρίζει τη σύζυγό του γιατί παράτησε το κόμμα τους για το αντίπαλο

Ένα εκπληκτικό πολιτικό ξεκατίνιασμα εξελίσσεται στην πολιτεία της Δυτικής Βεγγάλης της Ινδίας


THE NEWSROOM · 24 Δεκεμβρίου 2020

Δεν ξέρουμε τι γνώμη θα είχε η Βάσια Τριφύλλη για ένα γεγονός που συνέβη στην μακρινή Ινδία, όμως εκτιμούμε ότι θα την κλόνιζε. Αναφερόμαστε φυσικά στον πλέον κλασικό καυγά της με τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος γέννησε την ακόμη πιο κλασική φράση που παραθέτουμε παρακάτω:

 «Α στο διάολο, άντε από εδώ ρε, οι φιλίες δεν χαλάνε για τα κόμματα ρε μαλάκα, οι φιλίες είναι φιλίες.»

Κάτι αντίστοιχο (και χειρότερο) έγινε λοιπόν στη Δυτική Βεγγάλη της Ινδίας, όταν ένα πολιτικό ζευγάρι χώρισε επειδή η σύζυγος πήγε με το αντίπαλο κόμμα, με αποτέλεσμα ο βουλευτής σύζυγος να ζητήσει διαζύγιο. Αυτός είναι ο Saumitra Khan του κυβερνώντος (στη χώρα) κόμματος BJP, του οποίου η σύζυγος, Sujata Mondal Khan, μπήκε στο κυβερνόν στην πολιτεία της Δυτικής Βεγγάλης κόμμα TMC.

Το πρόβλημα είναι ότι το 2021 η πολιτεία θα έχει εκλογές, όπου θα κονταροχτυπηθούν τα δύο κόμματα. Ο καμός ξεκίνησε στη συνέντευξη τύπου της Δευτέρας, όπου η κ. Mondal Khan ανακοίνωσε ότι θα φύγει από το BJP γιατί μεταξύ άλλων δεν τη σέβεται, ενώ δήλωσε ακόμη ότι το κόμμα έχει «πολλούς διεφθαρμένους πολιτικούς».

Όπως είπε:

«Το BJP έχει γίνει η δεύτερη ομάδα του TMC. Γιατί λοιπόν να μείνω σε αυτό το κόμμα; Γιατί δεν πρέπει να πάω στην πρώτη ομάδα, δηλαδή το TMC;»

Λίγες ώρες αργότερα, ο 40χρονος σύζυγός της αποφάσισε να διαλύσει τον γάμο του γ’ αυτό, ενώ στη γυναίκα του ξεκαθάρισε τα εξής:

«Παρακαλώ, αποφύγετε στο εξής να χρησιμοποιήσετε το επώνυμο Khan, μην αναφέρετε τον εαυτό σας ως σύζυγος του Saumitra Khan. Σας δίνω όλη την ελευθερία να χαρτογραφήσετε το πολιτικό σας πεπρωμένο.»

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι το αντίπαλο κόμμα του πήρε τη σύζυγo:

«Kατέστρεψε το σπίτι μου. Το TMC έκλεψε τη γυναίκα μου, μου πήρε μακριά την αγάπη μου.»

Ο ίδιος διέψευσε τα περί έλλειψης σεβασμού, ενώ σε έναν δημοσιογράφο είπε τα εξής:

«Ήταν η αγάπη μου. Ήταν μια πολύ καλή γυναίκα. Ήταν η μόνη αδυναμία μου. Φυσικά, είμαι συναισθηματικός. Ήμασταν μαζί για 10 χρόνια. Aλλά η ιστορία μας έχει τελειώσει. Δεν έχω πια σχέση με αυτήν. Το έχω αποδεχτεί, η Sujata δεν είναι πια για μένα.»

Η σύζυγος απάντησε τα εξής:

«Είναι απασχολημένος με την πολιτική. Δεν έχει χρόνο για μένα. Για μήνες, δεν ενοχλήθηκε να ρωτήσει αν έχω φάει ή πώς κοιμήθηκα.»

Όπως καταλαβαίνετε, όλη η φάση είναι εξαιρετικά hot. Σύμφωνα με έναν βετεράνο δημοσιογράφο της περιοχής, είναι «ένα πολιτικό δράμα που δεν έχουμε ξαναδεί», με αποτέλεσμα να απασχολήσει τόσο τον κόσμο όσο και τα τοπικά ταμπλόιντ.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα αρκετά αξιοσημείωτο είδος απιστίας.

 

 

Best of internet