Quantcast
THE STREAM

Κύπριος μητροπολίτης αποκαλύπτει ότι το Αστερίξ προφήτευσε τον κορωνοϊό

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος ρίχνει φως στην σκοτεινή συνωμοσία με το γαλλικό κόμικ


THE NEWSROOM · 12 Νοεμβρίου 2020

Μία καθοριστική λεπτομέρεια της παγκόσμιας συνωμοσίας που υφαίνεται σε βάρος μας αποκάλυψε πριν λίγες βδομάδες ο αγαπημένος μας (1, 2) Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος. Ο Κύπριος ιεράρχης μας διαφώτισε ότι όλα όσα συμβαίνουν, είχαν προφητευθεί τρία χρόνια νωρίτερα, κάτι που κάνει την όλη κατάσταση εξαιρετικά ύποπτη.

Η προφητεία όμως δεν είχε καταγραφεί στα βιβλία του Νοστράδαμου, ή έστω στο εξώφυλλο της Ελεύθερης Ώρας. Η προειδοποίηση για την έλευση του κορωνοϊού μας είχε έρθει σε ένα τεύχος του Αστερίξ από το μακρινό 2017, και πιο συγκεκριμένα στο τεύχος με τίτλο ο «Ο Αστερίξ και ο Υπεριταλικός», όπου οι δύο Γαλάτες έχουν ως αντίπαλο σε μία κούρσα με άρματα τον μυστηριώδη μασκοφόρο Coronavirus.

Τυχαίο; Δε νομίζουμε:

Κάποιος φιλότιμος πιστός παραχώρησε το τεύχος στον Μητροπολίτη, ο οποίος αμέσως ανέλαβε τα περαιτέρω και παρουσίασε το ζήτημα πριν λίγες εβδομάδες (στις 28 Οκτωβρίου, για την ακρίβεια_. Ο ιεράρχης δεν είναι κανένας άσχετος: Όπως τόνισε, διάβαζε κι ο ίδιος Αστερίξ (αν και δε θυμόταν ποιος είναι ο «χοντρούλης»).

Υπογράμμισε βέβαια ότι το τεύχος αυτό κατασκευάστηκε από κάποιους για να μας προετοιμάσει για τη μισητή μάσκα. Δεν ξέρουμε αν υπήρχε κάποιο deadline που παραβιάστηκε, αλλά τόσο ο κορωνοϊός όσο και η μάσκα τελικά ήρθαν, οπότε ο Μητροπολίτης έχει σίγουρα δίκιο.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ, ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ.

Best of internet