Quantcast
THE STREAM

Κύπριος μητροπολίτης εξηγεί πως παράγονται οι γκέηδες, αφήνει έγκυο το Ίντερνετ

Η νέα επιστημονική θεωρία του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου για την καταγωγή της ομοφυλοφιλίας κέρδισε φίλους και εχθρούς


THE NEWSROOM · 26 Ιουλίου 2019

Ένα δωρεάν και ιδιαίτερα ψυχαγωγικό μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης μας χάρισε σε ομιλία του στη Λευκωσία ο Κύπριος Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος – ένα πολλά υποσχόμενο new entry στις τάξεις των χριστιανοταλιμπάν. Ο νέος φίλος μας φαίνεται μάλιστα πως έχει εντρυφήσει και στα χριστιανικά gender studies, καθώς πέτυχε να εισάγει επιστημονικά την έννοια της επιθυμίας στο μεγάλο ζήτημα που είναι το «τι κάνει τα παιδιά μας πούστηδες», το οποίο είναι ένα topic που καίει πολύ και διαχρονικά τον ελληνορθοδοξόπληκτο και δεξιών αποχρώσεων πληθυσμό της χώρας.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πηγή της πληροφόρησης του πατέρα Νεόφυτου: Όπως ανέφερε ο ίδιος, πρόκειται για πόρισμα που του μεταφέρθηκε από τον Γέροντα Πορφύριο, τον περίφημο Καυσοκαλυβίτη (δεν ξέρουμε αν το θυμάστε, αλλά ο δεύτερος επί ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρος του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού ήταν επίσης οπαδός του).

Anyway, η τομή που κάνει ο Νεόφυτος στο πως φτιάχνεις έναν γκέι είναι ότι το μοιραίο σημείο είναι όταν ένα ζευγάρι (άνδρας – γυναίκα, μην μπερδεύεστε) γυρίσει το application του σε backdoor, κοινώς διαπράξει το πρωκτικό σεχ. Δεν αρκεί όμως να γίνει το κακό, το έχει φροντίσει ο Θεός, στο κάτω κάτω μπορεί να γίνει κατά λάθος.

Πρέπει να αρέσει και στη γυναίκα. Άμα την ψήσει η διαδικασία, τότε τα εν λόγω γούστα περνούν και στο έμβρυο, το οποίο θα είναι γκέι. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ερευνητής μητροπολίτης:

«Οι gay γεννιούνται κατά την ώρα του πρωκτικού έρωτα ενός straight ζευγαριού, και μόνο αν αρέσει στη γυναίκα. Τότε, η επιθυμία αυτή μεταφέρεται στο έμβρυο. Κι αυτό είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο.»

Δείτε το βίντεο:

Η ομιλία του έγινε με ενθουσιασμό δεκτή από την επιστημονική κοινότητα του ίντερνετ:

Μαθετε μπαλίτσα απο το ιερατείο

Gepostet von Giannakis Makris am Donnerstag, 25. Juli 2019

Και μία άλλη άποψη:

Αν μη τι άλλο βγαίνουν γούστα, κάτι είναι κι αυτό.

 

Best of internet