Quantcast
THE STREAM

«Ρίχνουν κορωνοϊό στα σύννεφα, να κρατάτε ομπρέλα» προειδοποιεί ο Σταμάτης Γονίδης

Μία μετεωρολογική ερμηνεία της πανδημίας έδωσε ο αγαπημένος μας τραγουδιστής


THE NEWSROOM · 6 Νοεμβρίου 2020

Το μπουρίνι αλήθειας που όλοι περιμέναμε εξαπέλυσε ο αγαπημένος μας τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης. Το θέμα που απασχόλησε τον διακεκριμένο καλλιτέχνη ήταν φυσικά ο κορωνοϊός, το δε εύρος των αποκαλύψεων που μοίρασε ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Μιλώντας στο περιοδικό On Time και τη Σάσα Σταμάτη είπε πολλά και διάφορα. Μεταξύ άλλων, είπε ότι πρόκειται για ένα σχέδιο που συντονίζει κάμποσους ιούς, ώστε να ακυρώσει τους αρνητές της πανδημίας:

«Κάθε εκατό χρόνια γίνεται πόλεμος. Εδώ δεν πέφτουν βόμβες, έχει πέσει μια παγκόσμια βόμβα. Ο πρώτος ιός που περάσαμε ήταν σε μια μικρή δόση για να δούμε πώς θα αντιδράσουμε.

Τώρα θα ρίξουνε μεγαλύτερη για να βγούνε ψεύτες όλοι αυτοί που ήταν εναντίον αυτού του ιού. Ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, ήταν μια απλή γρίπη. Ο καινούργιος ιός θα εκθέσει όλους αυτούς που είχαν αντιρρήσεις για τα μέτρα

Αν όλα πάνε κατά διαόλου και περάσει πάνω από χρόνος χωρίς ανακούφιση, ίσως χρειαστεί να κάνει κι αυτός ό,τι έχουν σχεδιάσει οι παγκοσμιοτές:

«Εγώ οικονομικά, αν θα αντέξω, κανένα χρόνο, μετά αν δε διορθωθούν τα πράγματα, θα κάνω αυτό που είναι σχεδιασμένο από κάποιους παγκοσμιοτές και εθνομηδενιστές, όπως έχει σχεδιαστεί να πουληθεί η χώρα και οι ιδιωτικές περιουσίες. Αναγκαστικά θα αρχίσω να πουλάω.»

Το πιο ενδιαφέρον σκέλος όμως είχε να κάνει με την μέθοδο διάδοσης του κορωνοϊού. Όπως είπε, οι ιθύνοντες για όλο αυτό έχουν ρίξει τον ιό στα σύννεφα, ώστε να πέφτει με τη βροχή. Άρα, το φάρμακο είναι να κρατάς ομπρέλα (δυστυχώς δεν έχει διευκρινιστεί αν το αδιάβροχο κάνει την ίδια δουλειά):

«Δεν φοβόμουν, αλλά από εδώ και πέρα έχω αρχίσει και φοβάμαι, γιατί το δεύτερο κύμα θα είναι πολύ πιο δυνατό, γιατί ο ιός έρχεται κατά την άποψή μου από τη βροχή, από τα σύννεφα, γιατί εκεί έχουν ρίξει τον ιό για να μην τους βλέπουμε και όπου πάει το σύννεφο και βρέχει, πάει και ο ιός, αυτό είναι η άποψή μου.

Άρα, όταν βγαίνεις έξω και βρέχει, πρέπει να κρατάς ομπρέλα και αν βραχούν τα ρούχα σου και τα παπούτσια σου, να τα βγάλεις έξω και κάνεις απολύμανση. Η βροχή φέρνει τον ιό.»

Όπως εξήγησε, όλα αυτά συμβαίνουν γιατί πρέπει να εξαφανιστούν οι γέροι, οι γριές και οι συντάξεις τους:

«Κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει. Είναι αποφασισμένοι βάσει σχεδίου, γιατί αυτό που ζούμε τώρα είναι αποφασισμένο εδώ και χρόνια, για να μειώσουν τον πληθυσμό και συγκεκριμένα, την τρίτη ηλικία, για να γλιτώσουν τις συντάξεις. Γιατί πιστεύουν ότι αυτό θα βοηθήσει πολύ για την ανάπτυξη της οικονομίας.

Η κυβέρνηση ακολουθεί την πολιτική της Γερμανίας, γιατί παίρνει χρήματα γι’ αυτόν τον ιό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά γιατί μόνο ο Θεός μπορεί να δώσει ένα τέλος σε αυτό και επειδή ο εχθρός του κακού είναι το χειρότερο, έχω την υποψία ότι θα γίνουν τεράστιες φυσικές καταστροφές. Μόνο έτσι θα ξεχαστεί αυτός ο ιός.»

Υπενθυμίζουμε ότι έτσι κι αλλιώς, είμαστε ήδη νεκροί:

Αγαπητές φίλες και φίλοι, τώρα δεν μπορείτε να πείτε ότι δεν ξέρατε. Kάποιοι ήξεραν από παλιά:

Best of internet