Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πήγε Μύκονο για να πατάξει το παράνομο παρτάρισμα

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφτηκε το κοσμικότερο νησί του Αιγαίου για να κεράσει νόμο και τάξη τον Covid-19


THE NEWSROOM · 29 Ιουλίου 2020

«ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΣ»πιθανώς να φωνάζει από χτες το απόγευμα ο σκληρότερος καριόλης της χώρας και ενίοτε Yπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο υπουργός ΠροΠο επισκέφτηκε το νησί των ανέμων για να επιβάλλει τον νόμο και την τάξη στον ατίθασο κορωνοϊό: Πιο συγκεκριμένα, ο στόχος είναι να ξεκινήσουν εντατικοί έλεγχοι τόσο στη Μύκονο όσο και στα άλλα νησιά ώστε να τηρηθούν τα μέτρα για την COVID-19.

Ειδικά στη Μύκονο, τις τελευταίες μέρες γίνεται μεγάλος ντόρος για φαινόμενα συνωστισμού σε ιδιωτικά σπιτικά πάρτι, τα οποία είναι προφανώς πολύ δυσκολότερο να ελεγχθούν από τα αντίστοιχα σε μαγαζιά. Το κόλπο είναι ως εξής: Οι καλεσμένοι ενημερώνονται για την τοποθεσία λίγες ώρες πριν, οπότε η ειδική πατέντα ανίχνευσης πάρτι της ΕΛΑΣ αδυνατεί να βγάλει άκρη. Ένα  τέτοιο πάρτι μάλιστα μάζεψε κάπου 150 άτομα:

Δεν ξέρουμε αν τα εν λόγω φαινόμενα επιτάχυναν τη διαδικασία, όμως ταυτόχρονα συγκροτείται κανονική Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου, η οποία θα έχει κάπου 100 άτομα προσωπικό. Δεν ξέρουμε αν στην εκπαίδευση τους ειδικά για τη Μύκονο θα περιλαμβάνεται μάθημα παρταρίσματος στο Super Paradise, πάντα για υπηρεσιακούς λόγους φυσικά. Επίσης, σήμερα ο Μ. Χρυσοχοϊδης συναντιέται με τον Δήμαρχο της Μυκόνου, με τον Αντιπεριφερειάρχη καθώς και με Βουλευτές Κυκλάδων.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και ο Πέτρος ο Πελεκάνος θα πρέπει να προσέχει τη διαγωγή του όταν ο σερίφης είναι στο νησί.

 

Best of internet