Quantcast
THE STREAM

Mε τους σκαπανείς Πρόδρομο και Τσάκα για guests θα κάνει πρεμιέρα το νέο Big Brother

Ο ΣΚΑΪ δεν ξεχνά τις ρίζες του θρυλικού κοινωνιολογικού show και κάνει μεταγραφή αεροδρομίου για το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν


THE NEWSROOM · 6 Φεβρουαρίου 2020

Όσα χρόνια κι αν περάσουν από τότε που μας συστήθηκε, το Big Brother δεν ξεχνά τις ρίζες του και από που ξεκίνησε. Λίγους μήνες πριν, ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε ότι η κοινωνιολογική σειρά – ντοκιμαντέρ θα επιστρέψει στις οθόνες ώστε να αποκτήσουν ξανά νόημα οι Πρωτοχρονιές μας και η ζωή μας γενικότερα. Αυτή ήταν η ανακοίνωση του καναλιού:

«Τα δικαιώματα του Big Brother εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ από την εταιρία Endemol Shine International  για να το εντάξει στο πρόγραμμά του. Φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του. Το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα. Το Big Brother της νέας εποχής έρχεται στον ΣΚΑI.»

Γιατί δεν ξεχνάμε ότι όλη (οκ, περίπου) η Ελλάδα είχε περάσει το τελευταίο βράδυ του 2011 βλέποντας το deathmatch του Πρόδρομου Καθινιώτη και του Γιώργου Τριανταφυλλίδη, aka Τσάκα. Σε περίπτωση που δε θυμάστε το επιβλητικό νούμερο, οι δύο μεγάλοι άνδρες απέσπασαν το 80% των τηλεθεατών.

Όπως φαίνεται, ο ΣΚΑΪ κατέληξε ότι το δίκαιο και το σωστό είναι να αποτίσει φόρο τιμής στους δύο σκαπανείς της πρώτης του σεζόν. Κάπως έτσι φτάνουμε στα χαρμόσυνα νέα που ακούστηκαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Το Πρωινό» από την Αφροδίτη Γραμμέλη: Όχι μόνο έχουμε ημερομηνία την πρεμιέρα του show (θα μας έρθει στις 15 Μάρτη), αλλά η νέα σεζόν θα μας χαρίσει και την επιστροφή του πρωτοπόρου ντουέτου σε ρόλο έκπληξη – μάλλον δηλαδή, γιατί μόνο ο ένας έχει αποδεχτεί την πρόταση.

Όπως είπε η δημοσιογράφος:

«Λοιπόν, 15 Μαρτίου έχουμε πρεμιέρα Big Brother, θα προβάλλεται καθημερινά 11 με 1 με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη και μέχρι αύριο θα ανακοινωθεί και επίσημα. Θέλω να σας πω, πως στο πρώτο επεισόδιο Big Brother έχει κλείσει συμφωνία και θα κάνει guest ο Γιώργος “Τσάκας” ο νικητής του πρώτου Big Brother το 2000 – 2001 με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος συζητά να κάνει guest στα live και στο σπίτι.

Και ο Πρόδρομος Καθηνιώτης δέχεται πρόταση από την παραγωγή να κάνει guest. Και οι δύο έχουν δεχτεί πρόταση επίσημη να κάνουν guest. Την Κυριακή κλείνει η τελική 16αδα. Θα έχουμε εκπλήξεις. Ο Γιώργος “Τσάκας” εργάζεται στην Γερμανία.»

Να πούμε εδώ ότι υπάρχει κι άλλος ένας χαμένος από καιρό Τσάκας, τον οποίο θέλουμε επίσης πολύ να δούμε στην τηλεόραση. Κατά προτίμηση, με δική του (αθλητική) εκπομπή:

Best of internet