Quantcast
THE STREAM

Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε νέα σεζόν Big Brother, ίσως γιατί ο Τσακάς είναι ο πνευματικός μπαμπάς μας

Το reality που μας δίδαξε το σημαίνει να κάθεσαι μέσα την Πρωτοχρονιά για να βλέπεις άλλους να ρίχνουν τραπέζια κάτω επιστρέφει στην τηλεόραση


THE NEWSROOM · 17 Οκτωβρίου 2019

Αρκετά έπαιξαν τα διάφορα Master Chef, GNTM και δεν ξέρουμε κι εμείς τι άλλο, αγαπητές φίλες και φίλοι, καθώς σήμανε η ώρα της επιστροφής του μπαμπά όλων των reality στην Ελληνική τηλεόραση. Σχεδόν 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του show που μας μύησε σε αυτό το νέο (και υπέροχο) επίπεδο της τηλεΰπαρξης, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να φέρει πίσω το reality που καθήλωσε όλη την Ελλάδα μέσα ένα βράδυ Πρωτοχρονιάς, ώστε να δει τον Τσάκα να γκρεμίζει ένα τραπέζι.

Ήταν την ίδια ακριβώς μέρα πριν ένα χρόνο, όταν δημοσιεύματα έκαναν πρώτη φορά λόγο για επιστροφή του Big Brother. Μπορεί οι εξελίξεις να άργησαν τελικά και να μην είναι ο ΑΝΤ1 αυτός που θα φέρει εις πέρας αυτο το σημαντικό καθήκον, όμως η επιστροφή του Μεγάλου Αδερφού είναι γεγονός. Η εκπομπή που μας δίδαξε τη χαρά του να βλέπεις ανθρώπους να ξύνουν την κωλοχαράδρα τους σε ζωντανή μετάδοση είχε κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2001 και είχε διάρκεια 113 ημέρες, για να κορυφωθεί στις 31 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς, όταν είχε συνεπάρει το εκκωφαντικό 80% των τηλεθεατών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Τα δικαιώματα του Big Brother εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ από την εταιρία Endemol Shine International  για να το εντάξει στο πρόγραμμά του. Φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του. Το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα. Το Big Brother της νέας εποχής έρχεται στον ΣΚΑI.»

Αξίζει να πούμε εδώ βέβαια ότι παρότι το Big Brother χάραξε το δρόμο για όλους τους υπόλοιπους, δεν κατάφερε να μπει ποτέ στην Ελληνική Βουλή (αν και το μέλλον προμηνύεται λαμπρό). Αυτά μόνο η Ραλλία Χρηστίδου και το Fame Story τα πέτυχαν:

Best of internet