Quantcast
THE STREAM

Μεγάλο αντιπροσφυγικό μπάρμπεκιου πάρτι οργανώνουν Μακεδονομάχοι στη Θεσσαλονίκη

Η ομάδα που μας έφερε την λαμπρή ιδέα του Straight Parade ξαναχτυπά


THE NEWSROOM · 4 Νοεμβρίου 2019

Είναι γεγονός ότι η Μακεδονομαχική σεζόν του 2018 έχει αφήσει πολύ βαριά κληρονομιά στη χώρα. Μπορεί ο κουβάς που πήγε από την Νέα Δημοκρατία να φαίνεται από το φεγγάρι, όμως η σκέψη και η πρακτική που γεννήθηκε από το κίνημα των νέων Μεγαλέξανδρων συνεχίζει να εμπνέει σκηνικά τουλάχιστον αρχαιοελληνικού μεγαλείου.

Είναι βέβαιο λοιπόν πως δεν έχετε ξεχάσει τους «Ενωμένους Μακεδόνες», την εμπνευσμένη από τα συλλαλητήρια συλλογικότητα που έδωσε στην Ελλάδα την ιδέα του Straight Parade. Όπως δήλωνε το μανιφέστο του Μαρτίου:

 «Σκοπός αυτού του θεσμού είναι η καταπολέμηση του δημογραφικού προβλήματος και η ενίσχυση του θεσμού της Ελληνικής οικογένειας με κάθε τρόπο, σε συνεργασία με την εκκλησία ή και άλλα κοινωφελή ιδρύματα και εταιρίες! Γιατί η οικογένεια είναι το κύτταρο της Ελληνικής κοινωνίας κι οι Ενωμένοι Μακεδόνες θα κάνουμε τα πάντα γι’αυτήν!»

Η αλήθεια είναι πως οι φαύλοι νεοέλληνες αρνήθηκαν να συμμετάσχουν μαζικά στην ιδέα, όμως η ακούραστη συλλογικότητα. Σε μία κίνηση που ομολογουμένως δεν μας έριξε από τα σύννεφα, οι Ενωμένοι Μακεδόνες καλούν σε κινητοποίηση στα Διαβατά Θεσσαλονίκης ενάντια στους πρόσφυγες με μία ανακοίνωση που περιέχει όλα τα γνωστά κι αγαπημένα: ψευτοπρόσφυγες, ισλαμιστές, εποικισμό, ΜΚΟ κλπ κλπ.

Επειδή όμως είναι και με την μοντέρνα εκδοχή του «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», η συλλογικότητα αποφάσισε να το κάνει με «άθφονο [sic] αλκόολ και άφθονο τρολάρισμα». Πιο συγκεκριμένα, η κινητοποίηση θα είναι ένα μεγάλο αντιδιεθνιστικό μπάρμπεκιου με τόνους ψητού χοιρινού, ώστε να καταλάβουν οι πρόσφυγες ότι εδώ δεν είναι κανένα Χαλιφάτο, αλλά οι πραγματικοί κληρονόμοι του Περικλή.

«Αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο στον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους κατευθυνόμενους ισλαμιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία παράνομους μετανάστες.

Οι περισσότεροι παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες δεν προέρχονται από χώρες εμπόλεμης κατάστασης. Διαθέτουν τεράστια ποσά στους δουλεμπόρους για να περάσουν σε Ευρωπαϊκό έδαφος, είτε καθαρά για τυχοδιωκτικό σκοπό είτε όπως προβλέπουν κάποια διεθνιστικά σενάρια για τον εποικισμό και την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της Ευρώπης, υποβοηθούμενοι από τΙς ΜΚΟ της υποκριτικής και επιλεκτικής ψευτοφιλανθρωπίας!

«Εμείς οι Ενωμένοι Μακεδόνες, σε αντίθεση με τις ΜΚΟ, θα υποστηρίζουμε ΠΑΝΤΟΤΕ τις τοπικές Ελληνικές κοινωνίες που αντιστέκονται! Απέναντι στον διεθνιστικό και ισλαμικό λαθροεποικισμό της πατρίδας μας και της Ευρώπης…απαντάμε με … άφθονο χοιρινό κρέας, με άθφονο αλκόολ, με άφθονο τρολάρισμα και αγωνιστική δράση!»

Γιατί στην τελική…η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!»

Το κοινό των Ενωμένων Μακεδόνων ενθουσιάστηκε με την ιδέα, ρίχνοντας μάλιστα την πρόταση ότι τα γουρούνια είναι το τέλειο προσφυγοαπωθητικό:

Το κοινό βέβαια έριξε στο τραπέζι (no pun intended) και μερικά πιο δύσκολα ερωτήματα:

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα γουρούνια αναφέρονται και στην Οδύσσεια, όταν τρώγαμε γουρούνια εμείς κυρίες και κύριοι τα γουρούνια έτρωγαν βελανίδια.

Best of internet