Quantcast
THE STREAM

Straight Parade θέλουν να διοργανώσουν Μακεδονομάχοι της Θεσσαλονίκης

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν θα πάνε πεζοί ή καβάλα στο άλογο


THE NEWSROOM · 18 Μαρτίου 2019

Δεν ξέρουμε αν έχετε υπόψη σας τους «Ενωμένους Μακεδόνες», η στιγμή να τους γνωρίσετε πάντως φαίνεται πως άρχισε να πλησιάζει ορμητικά. Η εν λόγω συλλογικότητα όπως λένε οι ίδιοι από το Facebook (όπως όλα τα όμορφα πράγματα), συνεχίστηκε ως πυρήνας Μακεδονομάχων και συνεχίζει πλέον την πορεία της ως δημοτική παράταξη, όμως μία από τις προτάσεις της είναι που θα κλέψει την παράσταση.

Πιο συγκεκριμένα, οι εν λόγω Μακεδονομάχοι αποφάσισαν πως επειδή εκτός από την μετατροπή της Μακεδονίας σε Airbnb, δε μπορούμε να σηκώσουμε και την εξαφάνιση της παραδοσιακής οικογένειας με τον μουστακαλή πατέρα που μας μεγάλωσε όλους (ή όχι άλλους, αλλά τέλος πάντων καταλάβατε). Επειδή όμως δεν αρκεί απλά να παντρεύουμε τα παιδιά μας με προξενιό για να την προστατέψουμε, πρέπει να χρησιμοποιηθούν σύγχρονες μέθοδοι.

Κοιτώντας προφανώς την τεράστια επιτυχία των Pride φεστιβάλ που γίνονται ανά την Ελλάδα, αποφάσισαν να στηρίξουν την παραδοσιακή σεξουαλικότητα με ένα Straight Parade. Όπως λένε οι ίδιοι:

«Kαθιέρωση straight parade! Mε τους Ενωμένους Μακεδόνες στη διοίκηση της πόλης της Θεσσαλονίκης θα καθιερωθεί ο θεσμός του straight parade! Ένας πρωτοποριακός θεσμός-καμπάνια για τα Ελληνικά δεδομένα στήριξης του παραδοσιακού μοντέλου και της πολύτεκνης οικογένειας! Σκοπός αυτού του θεσμού είναι η καταπολέμηση του δημογραφικού προβλήματος και η ενίσχυση του θεσμού της Ελληνικής οικογένειας με κάθε τρόπο, σε συνεργασία με την εκκλησία ή και άλλα κοινωφελή ιδρύματα και εταιρίες! Γιατί η οικογένεια είναι το κύτταρο της Ελληνικής κοινωνίας κι οι Ενωμένοι Μακεδόνες θα κάνουμε τα πάντα γι’αυτήν!»

Στη σελίδα τους στο Facebook συνόδευσαν μάλιστα την πρότασή τους με αυτή την εικόνα:

Να σημειώσουμε εδώ πως ακριβώς από κάτω καταφέρονται και ενάντια στα γκραφίτι:

«Βρώμικη πόλη, γκραφίτι, βανδαλισμοί, αμέλεια… Δυστυχώς ο κόσμος έχει συνηθίσει στην βρωμιά, την ασχήμια και την κακογουστιά…Εμείς όμως ΔΕΝ θα συνηθίσουμε ποτέ!!! Με τους Ενωμένους Μακεδόνες στη διοίκηση της Θεσσαλονίκης, τα κακώς κείμενα θα γίνουν παρελθόν! Με πρότυπα προηγμένες αυτοδιοικητικά Ευρωπαϊκές πόλεις, έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκατάστασης της αισθητικής. Με τους Ε.Μ θα συσταθεί ομάδα άμεσης επέμβασης αισθητικής στο πολεοδομικό συγκρότημα και ειδική ομάδα θα αποκαθιστά με στοιχεία καλαισθησίας και καλλωπισμού στην πόλη σε κάθε της μέτρο, σε κάθε της εκατοστό! Θέλουμε μια όμορφη και καθαρή Θεσσαλονίκη! Αυτό θέλουμε κι αυτό θα γίνει!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!»

Εμείς δε μπορούμε παρά να στηρίξουμε μια τέτοια κατεύθυνση, κρίνοντας κυρίως με βάση το τι μεγαλειώδη σκηνικά μπορεί να δώσει – ελπίζουμε μόνο να τα πάει καλύτερα από το αντίστοιχο «Straight Pride» που είχε γίνει πέρσι στην Αθήνα, το οποίο δυστυχώς δεν είχε πάει πολύ καλά.

Best of internet