Quantcast
THE STREAM

Το ολοκαίνουριο Big Brother που φέρνει ο ΑΝΤ1 είναι το comeback που έχουμε ανάγκη

Ο πρόδρομος (κυριολεκτικά και μεταφορικά) των ελληνικών reality show ξανάρχεται στην ελληνική τηλεόραση 17 χρόνια μετά


THE NEWSROOM · 17 Οκτωβρίου 2018

Ακόμα κι αν χρειαστεί να περάσει πολύς χρόνος, όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους και o προπάτορας των reality της ελληνικής τηλεόρασης δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Σε περίπτωση που δεν έχετε νιώσει ακόμη τη βαρύτητα αυτής της δήλωσης, πρέπει να σας ενημερώσουμε πως το «Big Brother», το πρώτο reality που βιώσαμε, πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση από τον ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρει μάλιστα ρεπορτάζ του έγκυρου τηλεοπτικού journal Espresso, το γνωστό κανάλι έχει ήδη ξεκινήσει το πλάνο για το νέο «Big Brother». Πιο συγκεκριμένα, το show που θα συνεχίσει τη βαριά κληρονομιά που ξεκίνησε με τους Πρόδρομο και Τσάκα θα φτάσει στις οθόνες μας αφού τελειώσει το «Nomads», το οποίο έκανε την πρεμιέρα του την Πέμπτη.

Σχετικά με τους τυχερούς που θα έχουν την τιμή να το παρουσιάσουν, έχουν ακουστεί τα ονόματα του Γιώργου Λιάγκα και του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ειδικά με τον δεύτερο, ο στόχος είναι προφανώς να τερματίσει το retrotrash, εφόσον έχουμε φτάσει στο σημείο που η trash tv των αρχών του 2000 έχει γίνει ήδη retro. Εδώ είναι ένα καλό σημείο για να αναφερθούμε σε μία από τις βαθύτερες ίσως μαύρες τρύπες της ελληνικής τηλεόρασης: Τον θρυλικό καυγά του The Mission.

Σε περίπτωση που γεννηθήκατε πολύ αργά για να γίνετε μάρτυρες αυτού του τηλεοπτικού θαύματος αγαπητές φίλες και φίλοι, το Big Brother, το οποίο είχε κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2001 και είχε διάρκεια 113 ημέρες, ήταν το ριάλιτι που γέννησε το ριάλιτι στην Ελλάδα. Αυτό άνοιξε διάπλατα τις πόρτες ώστε να γεμίσουν οι οθόνες μας τα επόμενα χρόνια με Άσπα Τσίνα, Ανδρέα Παρασχάκη και Ραμόνα Βλαντή και τόσες και τόσους άλλους (στους καλύτερους – χειρότερους εκ των οποίων έχουμε σταθεί εδώ).

Το show τερμάτισε μεταφορικά κυριολεκτικά στις 31 Δεκεμβρίου του 2001, όταν ένα θριαμβευτικό 80% των τηλεθεατών έκατσε μέσα βράδυ Πρωτοχρονιά για να παρακολουθήσει τον Τσάκα (κατά κόσμον Γιώργο Τριανταφυλλίδη) να κερδίζει στο 90′ το έπαθλο από τον Πρόδρομο και να αναποδογυρίζει το τραπέζι. Μετά ακολούθησαν τρεις γεμάτες σεζόν και μία που κόπηκε πριν ολοκληρωθεί, αλλά δεν είχε καμία σημασία γιατί η ιστορία είχε ήδη γραφτεί.

Έχουμε ζήσει τέτοιες μεγάλες στιγμές σε αυτή τη χώρα:

Περιμένουμε με αγωνία τις νέες στιγμές τηλεοπτικής δόξας.

(πηγή)

 

Best of internet