Quantcast
THE STREAM

Αστυνομικοί κυνηγούσαν ταύρο μέσα στην Λαμία στην πρώτη ελληνική ταυρομαχία

Το είχαμε υπόψη μας ότι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είναι καουμπόηδες αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι ισχύει κυριολεκτικά


THE NEWSROOM · 26 Ιουλίου 2019

Δεν ξέρουμε αν είχατε υπόψη ότι πλέον διοργανώνονται επιτυχημένες ταυρομαχίες στην Ελλάδα, όμως έφτασε η ώρα να το μάθετε. Όχι αγαπητές φίλες και φίλοι, δεν πρόκειται για κάποια διαφήμιση γνωστού δυναμωτικού ποτού με σήμα τον ταύρο ή έστω του ΠΑΣ Γιάννενα – το πρωί της Παρασκευής η Ελλάδα μας έζησε το πρώτο κυνηγητό με ταύρο, το οποίο ήταν μάλιστα τελείως αυτοσχέδιο.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στην εξωτική Λαμία. Εκεί που οι κάτοικοι περίμεναν νωχελικά να έρθει το ΣουΚου, αντίκρισαν ξαφνικά έναν ταύρο να τρέχει στην οδό Παπαποστόλου. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το πως συνέβη αυτό το εκπληκτικό γεγονός, όμως σύμφωνα με μαρτυρίες το ζώο κατέβηκε από την οδό Αρκαδίου και βγήκε στον κεντρικό.

Δυστυχώς δεν υπήρχε κάποιος επαγγελματίας καουμπόης, οπότε ήταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αυτοί που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον ταύρο. Μετά από αγώνα, τελικά το ζώο οδηγήθηκε σε κλειστό χώρο στο στρατόπεδο «Τσαλτάκη» όπου και παραμένει, ελπίζουμε χωρίς να κρατάει μούτρα σε όλη τη Λαμία. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τοπικό μέσο, η αστυνομία κάλεσε και έναν προφέσιοναλ αγελαδοτρόφο προκειμένου να καταφέρουν τελικά να ακινητοποιήσουν τον ταύρο.

Δείτε τα βίντεο:

Το ξέραμε ότι έχουμε γίνει Ισπανία μετά το σποτάκι La Casa de Papel που γυρίστηκε στο Ρίο , αλλά αυτό ομολογουμένως δεν το περιμέναμε.

(πηγή)

Best of internet