Quantcast
THE STREAM

Ρεπορτερ του ΣΚΑΪ κάνει σπριντ για να προλάβει τον Κυριάκο Μητσοτάκη [VIDEO]

Με motivational επίδειξη ικανοτήτων από Νίκο Υποφάντη και ακόμη πιο motivational κατάρες της Ελένης Λουκά ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη


THE NEWSROOM · 8 Ιουλίου 2019

Είναι γεγονός ότι η ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν (όπως όλες εδώ που τα λέμε) από μόνη της ένα υπέροχο show. Και όπως κάθε show, έτσι και η σημερινή φιέστα μέσα στη ζέστη έχει και τα απαραίτητα bloopers, με τους πρωταγωνιστές να είναι κάποιοι δευτερεύοντες μεν, αγαπημένοι δε χαρακτήρες.

Ο πρώτος guest star της ημέρας είναι ο γνωστός για την ζωντάνια των ερμηνειών του δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Νίκος Υποφάντης. Παρότι οι κατακτήσεις του είναι πολλές, ο δαιμόνιος ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού της καρδιάς μας έμεινε στην ιστορία για το εκπληκτικό debunking που έκανε στην δραματική υπόθεση του δανείου της Attica Bank στον Πολάκη:

Αυτή τη φορά, το δημοσιογραφικό καθήκον όμως τον κάλεσε να χρησιμοποιήσει όχι μόνο το μυαλό του, αλλά και τα πόδια του. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Υποφάντης είδε από μακριά τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταφθάνει έξω από το Μαξίμου με την οικογένειά του και τότε δε δίστασε ούτε δευτερόλεπτο για να πετύχει την τέλεια κάλυψη του γεγονότος.

Άρχισε λοιπόν να τρέχει σαν μαραθωνοδρόμος για να τους προλάβει με την κάμερα να τον ακολουθεί για να λάβει η στιγμή την δέουσα δραματικότητα. Δείτε το υπέροχο στιγμιότυπο:

Κι επειδή το σπριντ του Υποφάντη δεν ήταν προφανώς αρκετό, μια άλλη γνώριμη ποπ φιγούρα έκανε την εμφάνισή της για την περίσταση. Η γνωστή καθηγήτρια συγκριτικής θεολογίας Ελένη Λουκά έσκασε κι αυτή μύτη, και μάλιστα άψογα εξοπλισμένη για να αντέξει τον καυτό ήλιο.

Δείτε το βίντεο:

Όταν στα ΣΚΑΪ η ζέστη, θα μπορούσε να είναι η σύνοψη της ημέρας.

 

 

Best of internet