Quantcast
THE STREAM

Η αφιέρωση του Γιάννη Αντεκούνμπο στον Light μέσω Insta είναι η απόδειξη ότι γίναμε LA

Η trap και το μπάσκετ φαίνεται πως είναι η βαριά βιομηχανία της χώρα μας πλέον


THE NEWSROOM · 28 Ιουνίου 2019

Σε Λος Άντζελες της Μεσογείου φαίνεται να έχει μετατραπεί η Αθήνα μας (και ενδεχομένως, ολόκληρη η Ελλάδα μας) το τελευταίο διάστημα, αν κρίνουμε από μια σειρά γεγονόταν που έχουν συμβεί. Από την ανάδειξη ενός Γιάννη στην κορυφή του NBA, μέχρι επεισοδιακά beef μεταξύ των πιο διάσημων rappers χύμα κατά τη διάρκεια βραβείων της σόου μπιζ, πρόκειται για μια σαφή αναβάθμιση του status της πρωτεύουσας και της χώρας μας – αν και λείπουν κάποιες κομβικές λεπτομέρειες, όπως μια Κιμ Καρντάσιαν από την Καρδίτσα.

Δεν αναφερθήκαμε τυχαία μάλιστα σε trappers και μπασκετμπολίστες, καθώς όχι μόνο υπάρχουν αυθύπαρκτα, αλλά κάνουν και crossover μεταξύ τους. Σε μια κίνηση που λέει τα πάντα για το πως έχει πάει η φάση στην χώρα μας, την νεολαία της και την κουλτούρα και των δύο, ένα πολύ γνωστό μας πρόσωπο αισθάνθηκε την ανάγκη να πανηγυρίσει την μεγάλη επιτυχία του Light, δείχνοντας προφανώς ότι είναι οπαδός του.

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για το βραβείο «καλύτερο Hiπ Hop Video» που ο νεαρός trapper κέρδισε στα MAD Video Music Awards. Σαν να μην του έφτανε το σουξέ του όμως, ο Light κέρδισε και μία πολύ σπέσιαλ αφιέρωση: Αυτή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος του έκανε σχόλιο στο Instagram με στίχους από τραγούδι του Light (από το περσινό Mosca), οι οποίοι μπορούμε να πιστέψουμε ότι έχουν και μια αυτοαναφορική χροιά:

«Ελεγα ότι δούλευα και βγάζω τα λεφτά μου. Βρώμικα τα φράγκα, τι να δώσω στη μαμά μου; Ρίσκαρα τα πάντα, φυλακή και να πεθάνω. Χάρισε μου ένα χρόνο ακόμα Παναγιά μου.»

Ο Light φυσικά και δε θα μπορούσε να μην απαντήσει, με άψογο στυλ στα πρότυπα που δίδαξε το γνωσό ιντερνετικό καφεναγωγείου του οποίου το όνομα δεν μπορούμε να πούμε δημόσια:

View this post on Instagram

they don’t have any awards for what i do it for.

A post shared by LIGHT (@nerogreco) on

Μπορούμε με ασφάλεια να ποντάρουμε ότι έχει ξεκινήσει μια αντίστροφη μέτρηση μέχρι να εμφανιστεί κάπου και ο ΥΠΟ σε αυτό το υπέροχο παρεάκι, αν δεν σκάσει δηλαδή ο ίδιος ο Ομπάμα.

 

Best of internet