Quantcast
THE STREAM

Light και Snik μανουριάζονται στα MAD VMA 2019, κορυφώνεται ο εμφύλιος σπαραγμός

Άναψαν τα αίματα των μεγιστάνων από αλάνα την ώρα που η ντίβα Καίτη Γαρμπή βρισκόταν στη σκηνή


THE NEWSROOM · 28 Ιουνίου 2019

Πολύ κοντά σε εμφύλιο στις τάξεις των trappers πιθανώς να βρίσκεται η χώρα μας, μετά τα συνταρακτικά γεγονότα που συνέβησαν στα χτεσινά MAD VMA 2019. Την ώρα που τραγουδούσε στη σκηνή η Καίτη Γαρμπή, δύο από τους ηγέτες της τραπ της χώρας ξεκίνησαν πόλεμο, με τις συνέπειες των εχθροπραξιών αυτών να μη μπορούν να υπολογιστούν με ασφάλεια.

Πιο συγκεκριμένα, οι εμπλεκόμενοι στο beef είναι οι (συνεργάτες κατά τα άλλα) Light και Snik, οι οποίοι αρπάχτηκαν στις κερκίδες των VIP. Σύμφωνα με τον βετεράνο πολεμικό ανταποκριτή Θέμη Γεωργαντά, χρειάστηκε η μεσολάβηση του ΟΗΕ, δηλαδή του εθνικού μας πρεσβευτή Σάκη Ρουβά, για να ηρεμήσει το σκηνικό και να μην έχουμε μακαιρώματα από τους νεαρούς μεγιστάνες από αλάνα.

Όπως είπε ο Θέμης Γεωργαντάς:

«Είδα κάποια ένταση κάποια στιγμή, είδα κάποιους ανθρώπους όρθιους εκεί στα VIP. Κι έχω να σας πω ότι ο Σάκης Ρουβάς ήταν μπροστά και είχε γυρίσει και σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να τους μιλάει»

Υπάρχει μάλιστα και ένα ντοκουμέντο, αν και την ώρα που εκτυλίσσεται, σύμφωνα με ενημερωμένους παρατηρητές (δηλαδή σχόλια στο YouTube), οι δύο μεγάλοι άνδρες τα είχαν ήδη βρει δίνοντας τα χέρια. Καταγράφεται παρ’ όλα αυτά ένας δεύτερος τσαμπουκάς, αν και χωρίς μπουνίδια, γύρω στο 10ο λεπτό, ο οποίος αναμφίβολα θα καταφέρει να σπρώξει λίγο την δημοσιότητα των trap μαχητών πριν λυθεί με κάποιο σταυρωτό feat:

Η αλήθεια είναι το συγκεκριμένο κομμάτι παίρνει άλλο νόημα μετά τα χτεσινά γεγονότα:

Best of internet