Quantcast
THE STREAM

Στο σοσιαλιστικό kickbox το έριξε στο σποτάκι της μια υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ

Η υποψήφια βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου φόρεσε τα γάντια της για να κεράσει πόνο τη Δεξιά


THE NEWSROOM · 28 Ιουνίου 2019

Ό,τι κι αν θέλουν να πιστεύουν οι Συριζαίοι και η επάρατος Δεξιά, μια άλλη παράταξη έχει κερδίσει στις καρδιές μας το αιώνιο μαχητόσημο. Μιλάμε φυσικά για την σοσιαλιστική παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου, του Ευάγγελου Γιαννόπουλου, η οποία έχει δείξει επανειλημμένα ότι δεν κωλώνει σε καμία μανούρα – ούτε στο μεταξύ τους, καθώς οι ΠΑΣΟΚοι έχουν κάνει μέχρι και επίδειξη καρεκλιάς στα γραφεία τους.

Με τις πιο thug φυσιογνωμίες να είναι φυσικά οι γυναίκες του κινήματος:

Αυτό το πνεύμα απηχεί και το προεκλογικό σποτάκι της Νάντιας Γιαννακοπούλου, πρώην βουλευτίνας και νυν στελέχους του ΠΑΣΟΚ, η οποία κατεβαίνει υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας. Η βετεράνος του ΠΑΣΟΚ με την εκπληκτική αφέλεια που θυμίζει διασταύρωση Ούμα Θέρμαν στο Kill Bill και το νέο μαλλί του ΥΠΟ, δημοσιοποίησε ένα ολοκαίνουριο βιντεάκι, στο οποίο δείχνει πανέτοιμη για το πολιτικό ρινγκ.


Πιο συγκεκριμένα, η Νάντια φόρεσε τα γάντια (no pun intended) της και μπήκε κυριολεκτικά στο ρινγκ για λίγο κικ μπόξινγκ. Εκτός από το να δένει παπούτσια, να κάνει σκοινάκι και να ρίχνει ντιρέκτ, η Νάντια Γιαννακουλου δηλώνει ότι στη ζωή της έμαθε να μάχεται:

Δείτε το βίντεο:

Νάντια Γιαννακοπούλου, Υποψήφια Βουλευτής ΚΙΝΑΛ, Δυτικός Τομέας Β' Αθήνας.

Μάχομαι, με πείσμα και με σχέδιο. Δεν κάνω πίσω – δεν υποχωρώ, δεν λιποτακτώ στα δύσκολα. «Με λογισμό και μ’ όνειρο» δίνω τη μάχη της γενιάς μου στη Δυτική Αθήνα. Εκεί όπου υπάρχουν σήμερα ξανά πολλά και μεγάλα προβλήματα: στην Εργασία, στην Επιχειρηματικότητα, στην Ανεργία κυρίως των νέων, στην δημόσια Ασφάλεια, στην κοινωνική Πρόνοια, στην Υγεία στην Παιδεία. Με ενότητα, με πρόγραμμα και κυρίως με πράξεις να κάνουμε όλοι μαζί ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα. #perpataw #den_trexw #den_stamatwΔυτικά, Δυνατά! #dytika_dynata #me_nadia#kinima_allagis

Gepostet von Nadia Giannakopoulou am Donnerstag, 27. Juni 2019

Το οποίο βίντεο έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από τους απλούς ΠΑΣΟΚους, τους οποίους η υποψήφια αγκάλιασε με όλα της τα προφίλ:

Εμείς πάντως έχουμε δώσει εδώ και χρόνια τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να απολαύσει το Μεγάλο Ξυλίκι της Κεντροαριστεράς, αν και δεν αμφιβάλλουμε ότι η νέα PASOKFIGHTER μπορεί να τους σακατέψει όλους.

 

Best of internet