Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ ο Νίκολας Κέιτζ έσκασε μύτη στην Κύπρο με thrash metal στυλάκι για να παίξει σε κυπριακή ταινία

Τα ριάλια ριάλια ριάλια, τα σελίνια μονά τσε διπλά και κάπου εκεί υπάρχει και ο Νίκολας Κέιτζ


THE NEWSROOM · 21 Ιουνίου 2019

Την πλήρη επιστροφή του σαν πολιτισμικό μέγεθος που ξεπερνά το Χόλιγουντ πέτυχε ο Νίκολας Κέιτζ τη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα. Ο υπέροχος action hero και περίπου ηθοποιός με το εκπληκτικό μαλλί είχε πέσει στην αφάνεια για κάποια χρόνια εκεί μετά το 2000, αλλά κατάφερε να ξαναγυρίσει θριαμβευτής, με μία από τις τελευταίες του επιτυχίες, η οποία προφανώς είναι το επικό Mandy, να περιλαμβάνει τον ίδιο ως σκληρό καριόλη ξυλοκόπο που τιμωρεί τους κακούς οπλισμένος με τεράστια τσεκούρια και αλυσοπρίονα.

Είχε φτάσει να είναι meme:

Και το γύρισε εδώ (οκ, συνεχίζει να είναι λίγο meme):

Είπατε τίποτα; Anyway, ο Νίκολας Κέιτζ δεν είναι επίσης και κανένας σνομπ, οπότε από το απόγευμα της χθεσινής Πέμπτης 20/6 βρίσκεται στην Κύπρο, με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη παραγωγή της Κυπριακής κινηματογραφικής βιομηχανίας με τίτλο «Jiu Jitsu», της οποία τα γυρίσματα θα γίνουν στην επαρχία Λευκωσίας.

Η δε άφιξή του στο αεροδρόμιο Λάρνακας αποθανατίστηκε όπως της αξίζει. Γιατί ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται πως αποφάσισε μάλλον ότι γιατί να μην συνεχίσει το σκληρό στυλ, αφού του πάει:

Καθαρά στυλιστικά, νομίζουμε ότι ο Νίκολας Κέιτζ πάει να επαναφέρει το στυλ από το Con Air, στο ακόμη πιο χεβιμετάδικο:

Αυτό που θα θέλαμε να δούμε εμείς πάντως είναι μια ταινία που να ξεκινάει με αυτή την πραγματική σκηνή που φαίνεται σαν ξύπνησε ξαφνικά από κρυογονική στο Καζακστάν:

Αυτό εδώ το ύφος:

 

Best of internet