Quantcast
THE STREAM

Μια νεκρή φύση γεμάτη ψόφια ποντίκια ζωγράφισε η θάλασσα της Θεσσαλονίκης

Για άλλη μια φορά, ο Θερμαϊκός και η Νύμφη του μας χαρίζουν ένα μαγευτικό υπερθέαμα γεμάτο χρώματα και μυρωδιές


THE NEWSROOM · 6 Ιουνίου 2019

Η πρώτη από τις 10 πληγές κάποιου Μακεδόνα Φαραώ φαίνεται πως ήρθε με επιτυχία να εγκαινιάσει την θερινή σεζόν της βορειοελλαδίτικης μητρόπολης. Η θάλασσα της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως δεν αρκέστηκε στο γνώριμο σκατί της χρώμα, αλλά κάλεσε και κάμποσους από τους μικρούς τριχωτούς μας φίλους με τους οποίους μοιραζόμαστε την πόλη να συμμετέχουν στο υπερθέαμα που θα καλωσορίσει το καλοκαίρι.

Όχι, η θάλασσα δεν γέμισε με κουτάβια, αλλά κανείς δεν θα το ήθελε αυτό έτσι κι αλλιώς. Πιο συγκεκριμένα, ο κόσμος που έκανε τη βόλτα του στη Νέα παραλία βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με ένα σπάνιο θέαμα: Η θάλασσα είχε γεμίσει με ποντίκια στο ύψος, τα οποία μάλιστα είχαν βρεθεί στο ύψος των περίφημων Ομπρελών, έτσι ώστε να πάρουν ακόμη περισσότερο τοπικό χρώμα οι φωτογραφίες σας στο Instagram.

Kάπως έτσι έμοιαζε το εν λόγω δείγμα νεκρής φύσης:

Δυστυχώς οι κάτοικοι δεν φάνηκε να εκτιμούν το πλούσιο θέαμα, το οποίο συμπληρωνόταν με την χιλιοτραγουδισμένη μπόχα του Θερμαϊκού, αλλά και μερικούς τόνους ενισχυτικά σκουπίδια που είχαν γεμίσει τα νερά. Η συγκεκριμένη πανδαισία χρωμάτων και οσμών προκλήθηκε από την καταιγίδα της Κυριακής, η οποία μάζεψε σκουπίδια και πεθαμένα ποντίκια από αγωγούς και τα παρέθεσε από τα σκοτεινά σημεία που κρύβονταν για να τα δουν όλοι.

Το θέαμα προφανώς δεν πέρασε απαρατήρητο στα social media:

🐁

Gepostet von Γίνονται πραγματάκια am Mittwoch, 5. Juni 2019

Δείτε τα βίντεο των τοπικών μέσων:

Κάποιοι χρήστες του YouTube παρέθεσαν και τις θεωρίες τους για το πως φτάσαμε ως εδώ:

Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες το ασυγκράτητο ποτάμι από σκατά και έρεβος ενδέχεται να προήλθε από βλάβη στις εγκαταστάσεις υπογείως της ΔΕΘ. Ποιος ευθύνεται για την όλη φασούλα, πιθανώς να μάθουμε εντός των επόμενων ημερών.

Μέχρι τότε, απολαύστε αυτό το σπάνιο και εξωτικό σαλονικιώτικο σκηνικό όσο ακόμη κρατάει.

Best of internet