Quantcast
THE STREAM

Στο φθινοπωρινό σκατί ντύθηκε ξανά η θάλασσα της Θεσσαλονίκης

Εκεί που η δραματική αύξηση του φυτοπλαγκτόν συναντά τα νερά του υπονόμου βγαίνει το καλύτερο #nofilter


THE NEWSROOM · 2 Νοεμβρίου 2018

Είναι οι πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, το φθινόπωρο της Ελλάδας κορυφώνεται και οι κάτοικοι της χώρας ξεχύνονται σε κάθε πιθανή μεριά με δέντρα για να ανεβάσουν στο Instagram τα υπέροχα καφέ χρώματα με τα οποία έχει ντυθεί η φύση. Σε αυτά τα πλαίσια, η θάλασσα της Νύμφης του Θερμαϊκού λογικά αποφάσισε πως δε γίνεται να μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό, οπότε έβαλε με τη σειρά της στην παλέτα της τα πιο χαρακτηριστικά χρώματα του υπονόμου.

Πιο συγκεκριμένα, είναι ο μαγικός συνδυασμός της υψηλής συγκέντρωσης φυτοπλαγκτόν με τις διαρροές των λυμάτων του υπονόμου στα νερά της παραλίας της Θεσσαλονίκης που προκάλεσαν αυτή την καφετιά πανδαισία. Έτσι, ο κόσμος που κάνει τη βόλτα του δίπλα στη θάλασσα για να βγάλει φωτογραφίες με τις ομπρέλες ή το Μεγαλέξανδρο και να τις βγάλει επίσης στο Instagram, τώρα θα μπορεί να απολαύσει και τη φθινοπωρινή σονάτα που εκτυλίσσεται στα νερά της πόλης, η οποία προφανώς συνοδεύεται από την αντίστοιχη οσμή.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο του life-events.gr:

Μια σκατουλί πινελιά στα νερά του Θερμαϊκού

Τουλάχιστον ιμπρεσιονιστικό το σκηνικό

Παρατηρείτε πως ταιριάζει με το παγκάκι το καφέ χρώμα

Ο κόσμος που απολαμβάνει τη βόλτα του με το καραβάκι

Υπέροχο σκηνικό για να απαγγείλει κανείς Καββαδία

Εδώ είναι κάτι μεταξύ Τζάκσον Πόλοκ και φωτογραφίας από την επιφάνεια του Άρη (του πλανήτη)

Μια φθινοπωρινή προσθήκη για κάθε Instagram που σέβεται τον εαυτό του

Να σημειωθεί ότι αυτές τις μέρες διεξάγεται και το 59ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, οπότε μπορεί η κατάσταση των υδάτων να αποτελέσει και εφαλτήριο για νέες καλλιτεχνικές αναζητήσεις από τους συμμετέχοντες.

 

 

Best of internet