Quantcast
THE STREAM

2000 δολάρια καμπάνα έφαγε ο Τσιτσιπάς για τα «θες και σερβίς μαλάκα ε μαλάκα» στο Ρολάν Γκαρός

Ο Έλληνας τενίστας τιμωρήθηκε για την χρήση της γαλλικής γλώσσας που έκανε στο διεθνές τουρνουά


THE NEWSROOM · 5 Ιουνίου 2019

Καμπάνα ύψους 2000 δολαρίων έφαγε για κάποιο ανεξήγητο λόγο ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, ο μόνος άνθρωπος που έχει καταφέρει να προωθήσει στο παγκόσμιο τερέν τόσο την ελληνική όσο και τη γαλλική γλώσσα. Ο νεαρός αθλητής είναι γνωστό πως είναι υπερβολικά παθιασμένος για τα δεδομένα του ξενέρωτου αυτού σπορ, όμως στο φετινό Ρολάν Γκαρός το πάθος του φαίνεται πως ξεχύλισε, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς καμπανιάστηκε για τις επιδόσεις του στα γαλλικά στον αγώνα της φάσης των «16» με τον Σταν Βαβρίνκα, από τον οποίο έχασε μετά από ένα ντέρμπι που κράτησε πέντε σετ και άλλες τόσες ώρες. Να σημειωθεί ότι πρόστιμο για τον ίδιο λόγο (και μάλιστα ύψους 3000 δολαρίων στην περίπτωσή του) έφαγε και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Σε κάθε περίπτωση για την ως τώρα συμμετοχή του στο Ρολάν Γκαρός, όπου έφτασε μέχρι τον 4ο γύρο, ο Τσιτσιπάς θα πάρει 243.000 ευρώ, οπότε κάτι πάει κι έρχεται. Στο μεταξύ ας θυμηθούμε τις μέχρι τώρα μεγάλες του στιγμές στο άθλημα (όχι το τένις).

Όπως το θρυλικό κατεβατό κατά του επόπτη:

«Με έχει γαμήσει αυτός ο μαλάκας. Με έχει γαμήσει ρε πούστη. Κοίτα το μαλακισμένο. Αυτός ο μαλάκας εκεί πέρα με έχει γαμήσει. Γαμώ το σπίτι σου.»

Το οποίο γέννησε διάφορες παραλλαγές:

Τσιτσιπάς λάθος καφές

Μην παραχαράζετε την παραγγελίαΤο Befoot Festival το πρώτο φεστιβαλ επιμόρφωσης για Chef, Bartenders, Barista έρχεται στην Τεχνόπολή στις 26-27 Ιανουαρίου

Gepostet von Luben am Donnerstag, 24. Januar 2019

Και το πιο πρόσφατο αυτομπινελίκωμα που έπαιξε, για να μην νομίζετε ότι ο Τσιτσιπάς μιλάει έτσι μόνο στους άλλους:

 Παρ’όλα αυτά ο Έλληνας τενίστας παραμένει η μοναδική μας ελπίδα για να ακούσουμε ένα «ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ» στο αριστοκρατικό αυτό σπορ, οπότε στηρίζουμε.

Best of internet