Quantcast
THE STREAM

Με Μπογδάνο και Τάκη Φύσσα κατεβαίνει η ΝΔ στις εκλογές, επειδή το ζητήσατε

Αριστερά ο Τάκης, δεξιά ο Κωνσταντίνος στο πλάνο παιχνιδιου


THE NEWSROOM · 31 Μαΐου 2019

Είναι γεγονός ότι από την αρχή ήταν δίκαιο, και άρα έπρεπε να γίνει πράξη. Αποτελεί λοιπόν σαφή υπενθύμιση ότι υπάρχει δικαιοσύνη τελικά κάπου στο σύμπαν, το ότι μετά από μια περίοδο τιμωρίας, έφτασε τελικά για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, την ενσάρκωση της καραφλής αριστείας σε αυτόν τον κόσμο η στιγμή της δικαίωσης.

Καλά καταλάβατε, η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να κάνει το 2/2 στο χώρο της μαχητικής δημοσιογραφίας και εκτός από τον Μπάμπη της καρδιάς μας, να επιστρατεύσει και τον Κωνσταντίνο της καρδιάς μας στον ιερό σκοπό των βουλευτικών εκλογών, με τον τυχερό τομέα να είναι η Α’ Αθηνών. Υπενθυμίζουμε ότι παρά την ιδιαίτερα παθιασμένη παρουσία του στην πανστρατιά του Άδωνι Γεωργιάδη τον Ιανουάριο:

O δαιμόνιος ρεπόρτερ κατάφερε μόνος του να τορπιλίσει την υποψηφιότητά του μετά από μια ακόμη πιο παθιασμένη συνομιλία του με έναν «όχι πολύ φασίστα» στο Twitter. H οποία συνομιλία φυσικά και δεν έσκασε μόνη της, αλλά στα πλαίσια μιας ολόκληρης εβδομάδας οίστρου.

Για άλλη μια φορά, αυτό το παιδί κατάφερε να καταλήξει έτσι:

Η Νέα Δημοκρατία όμως δεν θέλησε να αφήσει αυτό το γκανιάν να πάει χαμένο, οπότε τον θυμήθηκε για τα πληθωρικά ψηφοδέλτια που θα χρειαστεί τον Ιούλιο. Η αλήθεια είναι ότι η παρουσία του Μπόγκι στην προαναφερθείσα οκτάδα, στην οποία μεταξύ άλλων κατεβαίνουν ο Τάκης Φύσσας (πρώην παίχτης και νυν διευθυντής ακαδημιών του Παναθηναϊκού) και η Χριστίνα Τσιλιγγίρη (γενική γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού), είναι πολύ ταιριαστή, καθώς μπορεί άνετα να διεκδικήσει τον τίτλο του Τάκη Φύσσα της πολιτικής, εννοώντας φυσικά τις επικές γκέλες που έχει κάνει κατά καιρούς:

Ειδικά η τελευταία μας έχει μείνει αψέχαστη:

Η αλήθεια είναι ότι παρά τον γενικό ενθουσιασμό, το Ίντερνετ διατηρεί τις ενστάσεις του:

ΜΗΠΩΣ ΠΟΝΑΤΕ;

 

 

 

Best of internet