Quantcast
THE STREAM

Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ ο Μπογδάνος γιατί ήταν πολύ καλό για να γίνει αληθινό

Χάσαμε την ευκαιρία να ζήσουμε υποψήφιο ή και βουλευτή τον καραφλό φωστήρα


THE NEWSROOM · 11 Φεβρουαρίου 2019

Δραματική κατάληξη είχε τελικά το χαοτικό bad trip που βίωσε την προηγούμενη εβδομάδα (και στο οποίο αναφερθήκαμε εκτενώς εδώ) ο έγκριτος δημοσιογράφος, σχολιαστής και παραλίγο πολιτευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο Μπογδάνος βρέθηκε μέσα σε μία βδομάδα περίπου να κάνει το άλμα από τον θρίαμβο (δηλαδή ότι έγινε κομπάρσος στη φιέστα του γνωστού τηλεπλασιέ), στα τάρταρα της πολιτικής.

Πιο συγκεκριμένα, η ΝΔ αποφάσισε ότι μετά από όλα αυτά, ο Μπόγκι μάλλον δεν της κάνει για υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών για τις εθνικές εκλογές. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του news247, η απόφαση της Πειραιώς πάρθηκε την Παρασκευή, μετά από την κορύφωση του εκρηκτικού ντελιρίου στο οποίο επιδόθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Η κορύφωση αυτή ήταν φυσικά η χαλαρή κουβέντα του Κωνσταντίνου στο Twitter με κάποιον μαιανδροφόρο ακροδεξιό, ο οποίος ζητούσε τανκς κατά της ΕΡΤ. Ο Μπογδάνος έκρινε πολύ σωστό να του πει κάτι του στυλ «ναι αγόρι μου ρίχτο σωστά στην κάλπη και όλα θα γίνουν» με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας ορυμαγδός αντιδράσεων.

Ο Μπόγκι προσπάθησε στη συνέχεια να αποκρούσει τα πυρά, αλλά με έναν αρκετά ανορθόδοξο τρόπο: Μιλώντας στο ΣΚΑΪ το Σάββατο, δήλωσε πως απολογείται μεν για το τανκ, αλλά αν το όχημα της καταστροφής ήταν ένας εκσκαφέας, θα προχωρούσε κανονικά στην κατεδάφιση της ΕΡΤ. Ναι, δεν κάνουμε πλάκα:

Με αυτά και με αυτά, το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη έκρινε λογικά ότι δεν αξίζει τόση φασαρία για τον Κωνσταντίνο και τις ιδιόρρυθμες απόψεις του που συνδυάζουν τον Πινοσέτ με τον Μπομπ το μάστορα, οπότε πέταξε στα σκουπίδια την σκέψη να τον κατεβάσει στις εκλογές. Το πράγμα γίνεται ακόμη πιο kinky στη συνέχεια, γιατί με βάση τις πληροφορίες του news247, ο Μπογδάνος ήταν επιλογή και προστατευόμενος του ίδιου του Άδωνι Γεωργιάδη (που ήταν και αυτός που τον ανακοίνωσε ως υποψήφιο στο καρναβάλι της προηγούμενης Κυριακής), ο οποίος θέλει να ενισχύσει τη θέση του στη ΝΔ με υποψήφιους του ίδιου μήκους κύματος.

Η τακτική αυτή όμως προκάλεσε εκνευρισμό στο γαλάζιο κόμμα, καθώς εκτός από τις απόψεις του Μπογδάνου αυτές καθαυτές, τίθεται και ζήτημα καταστατικού: Ο τελευταίος λόγος για τις υποψηφιότητες ανήκει στον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη. Μπορούμε άρα με ασφάλεια να ποντάρουμε ότι το mood του Άδωνι είναι αυτή τη στιγμή κάπως έτσι:

Μπορούμε φυσικά να μαντέψουμε το mood του ίδιου του Μπογδάνου, φυσικά έτσι:

Ελπίζουμε πάντως να βρει την έμπνευση να γράψει κανένα ποίημα για όλα αυτά, ας είναι και σε Μπογδαν-ικό δεκαπεντασύλλαβο.

 

 

 

 

Best of internet