Quantcast
THE STREAM

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου τα βροντάει από το ΣΥΡΙΖΑ, ξεκινά τη μεταγραφική περίοδο

Μετά από μια διαδρομή σε Ένωση Κεντρώων και ΣΥΡΙΖΑ, η λάτρης της μαρμελάδας και της σαρδέλας ξεκινά για άλλες παραλίες


THE NEWSROOM · 28 Μαΐου 2019

Την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου σήμανε με την πολύ σβέλτη κίνησή της η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία απασχόλησε τη δημοσιότητα πρόσφατα όταν αποκάλυψε ότι είχε περάσει μια φάση που την έβγαζε με σαρδέλες με μαρμελάδα από την πίκρα της, ενώ στο βιογραφικό της έχει και μια ρίψη καρέκλας κατά προσώπου εντός της Βουλής. Η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρωών παραιτήθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στέλνοντας επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, σε μια εξέλιξη που σίγουρα δε σχετίζεται με το προχτεσινό στραπάτσο του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές.

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτίνα έστειλε και επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα, όπου του εξηγεί ακριβώς τι παίζει με τη φάση. Κάτι πολύ χρήσιμο, γιατί φαίνεται αδύνατον να μαντέψει κανείς το σκεπτικό της κ. Μεγαλοοικονόμου, η οποία αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων τον Ιούλιο του 2017 για να ενταχθεί στο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή η ένταξη ήταν που μας χάρισε και αυτό το υπέροχο άσμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη βετεράνο δημοσιογράφο Νανά Παλαιτσάκη:

Όπως είπε στις δηλώσεις της:

«Δεν έχω να σας πω τίποτα, αυτήν τη στιγμή. Έγινα ανεξάρτητη βουλευτής, έχω στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό με τους λόγους για τους οποίους έγινα ανεξάρτητη, αύριο που θα επιστρέψει από τις Βρυξέλλες θα διαβάσει τους λόγους αυτούς και, αν θέλει, μπορεί να δημοσιεύσει την επιστολή μου και να μου δώσει την ευκαιρία να εξηγήσω και εγώ τους λόγους αυτούς. Περιμένετε ως αύριο και όλα θα λυθούν, το μυστήριο θα λυθεί. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω τώρα.

Αύριο που θα διαβάσει την επιστολή ο πρωθυπουργός θα την δημοσιοποιήσω και εγώ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχει καμία σχέση η ανεξαρτητοποίησή μου με το αποτέλεσμα των εκλογών. Την απόφαση για ανεξαρτητοποίηση είχα ανακοινώσει σε συναδέλφους και πριν τις εκλογές, αλλά περίμενα πρώτα να γίνουν οι εκλογές και μετά να στείλω την επιστολή παραίτησής μου.»

Μέσα στο πλούσιο βιογραφικό της, μεταξύ άλλων ξεχωρίζει και η εξήγηση που έδωσε ο Βασίλης Λεβέντης για την ένταξή της στα ψηφοδέλτια του κόμματος:

«Δεν την ήξερα την κυρία πριν την βάλω στις λίστες. Ήρθε με μια εικόνα της Παναγίας στα χέρια, 15 ημέρες πριν κλείσουν τα ψηφοδέλτια κι έτσι μπήκε στις λίστες.»

Για να δούμε που θα τη φέρει τώρα η Παναγία την Αγία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, το μόνο σίγουρο είναι ότι τέτοια γκανιάν δε χάνονται.

Best of internet