Quantcast
THE STREAM

«Πέρασα οικονομική κρίση, έτρωγα σαρδέλες με μαρμελάδα», εξομολογήθηκε η Θεοδώρα Μεγαλοικονόμου

Η τελευταία δήλωση της πρώην βουλευτίνας της Ένωσης Κεντρώων είναι μια θαυμάσια προσθήκη σε ένα έτσι κι αλλιώς υπέροχο βιογραφικό


THE NEWSROOM · 4 Μαρτίου 2019

Μια συνεχής Οδύσσεια, αλλά αν ο συγγραφέας της ήταν ο Βασίλης Λεβέντης είναι εσχάτως η ζωή της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου. Η βουλευτής που εξελέγη με την Ένωση Κεντρώων το Σεπτέμβριο του 2015 και ανεξαρτητοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2017 προκάλεσε έντονο ντόρο γύρω από το όνομά της όταν προσχώρησε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα του περσινού Ιανουαρίου, αυτό όμως απείχε πολύ από το να είναι το τελευταίο αξιοσημείωτο συμβάν της βουλευτικής της θητείας, όπως θα αναλύσουμε παρακάτω.

Έτσι το ζούσε ανέκαθεν πάντως η βουλευτής, αν κρίνουμε από την εξομολόγηση που έκανε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά Live. Εκεί η κ. Μεγαλοοικονόμου μίλησε για το μεγάλο οικονομικό κραχ που βίωσε η φαμίλια της το 1994. Η έκταση της καταστροφής ήταν τέτοια, που οδήγησε την ίδια να τρώει μαρμελάδα με σαρδέλες για να πάνε κάτω τα φαρμάκια:

«Περάσαμε μια μεγάλη οικονομική κρίση, συνέβη την Πρωτοχρονιά του 1994. Είχαν παραβιάσει το εργαστήριο, είχαν κόψει χρηματοκιβώτια… είχαν κάνει μια μεγάλη σχεδιασμένη διάρρηξη. Ήταν ένα σοκ μεγάλο γιατί είχαμε περιουσία σε ακίνητα και σε πρώτη ύλη, σε χρυσό. Αφού έφυγε το εμπόρευμα σταμάτησε να λειτουργεί και το εργαστήριο.

Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή γιατί τα δυο μεγάλα παιδιά μας σπούδαζαν, ο μικρός ήταν 4 ετών και προσπαθούσαμε να βάλουμε τη ζωή μας σε κάποια τάξη. Δεν θέλαμε να μας βλέπουν τα μεγάλα μας παιδιά που σπούδαζαν στεναχωρημένους, ο άντρας μου κάπνιζε κι εγώ έτρωγα. Μέχρι που έπιασα τον εαυτό μου να τρώω σαρδέλα και να έχω κι ένα κουτί μαρμελάδα ανοιγμένο δίπλα μου. Πάχυνα, έγινα 100 τόσα κιλά… Με είχε πιάσει μια αγχωτική βουλιμία.»

Δείτε το βίντεο:

Όπως είπαμε νωρίτερα όμως, το βιογραφικό της Θεοδώρας περιλαμβάνει διάφορες εκπληκτικές στιγμές. Ας απαριθμήσουμε κάποιες από αυτές:

Για αρχή, στο παραπάνω video υπάρχει αυτό

 

Όταν μοίρασε 147 κουραμπιέδες στο καφενείο της Βουλής

Εξήγησε μάλιστα και ποιος ήταν ο λόγος:

«Επειδή τους έβλεπα στον ύπνο μου και τους αδίκησα και επειδή είναι τόσο ωραίο χριστουγεννιάτικο γλυκό, έψαχνα να βρω να κεράσω τους βουλευτές»

Αν και στη συνέχεια έβλεπε θρίλερ με τους κουραμπιέδες στον ύπνο της

Αυτή η ταινία με Εξιλέωση αξίζει όλα τα Όσκαρ:

«Είχα πει ότι μόνο ο Τσίπρας είναι ηγέτης, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες. Αλλά επειδή έβλεπα εφιάλτες το βράδυ να με κυνηγάνε οι κουραμπιέδες. Τους υποτίμησα. Έπρεπε να εξιλεωθώ έναντι των κουραμπιέδων.»

Γιατί όλα ξεκίνησαν με μια ήδη ιστορική δήλωση για το μεγαλείο του Τσίπρα

Αξίζει να αναφερθεί κάπου και το πως κατέβηκε υποψήφια η Μεγαλοοικονόμου με την Ένωση Κεντρώων

Σύμφωνα με τον Λεβέντη, τουλάχιστον:

«Δεν την ήξερα την κυρία πριν την βάλω στις λίστες. Ήρθε με μια εικόνα της Παναγίας στα χέρια, 15 ημέρες πριν κλείσουν τα ψηφοδέλτια κι έτσι μπήκε στις λίστες»

Με την Παναγία οδηγό φυσικά δεν έχει ανάγκη ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ

Είναι μια δυναμική και ανεξάρτητη πολιτικός, σύμφωνα με την ίδια:

«Εγώ θα τους συμβουλεύσω να ψηφίσουν το κόμμα που θα κάνω εγώ. Ένα κόμμα το οποίο θα είναι πολύ πρωτοποριακό και δεν θα έχει σχέση με πολιτικούς».

Μην ξεχνάμε επίσης πως έχει πετύχει συνεργάτη της με καρέκλα

Υπάρχει και αυτό στο ρεζουμέ της βουλευτίνας με το έντονο ταμπεραμέντο:

 “Του έφερα το τηλέφωνο στο κεφάλι“

Γενικά, με Μεγαλοοικονόμου δεν μπλέκεις

Κρίμα που τελειώνει η θητεία της τώρα, εμείς θα προτείναμε κάποια εφ’όρου ζωής επέκταση, καθώς όπως φαίνεται έχει συγκρίσιμη απόδοση με το Netflix.

 

Best of internet