Quantcast
THE STREAM

Με ένα diss δίκασε όσους δεν τον ψήφισαν στην Πάτρα o ράπερ υποψήφιος δήμαρχος

Ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος τα είπε χύμα για τους ψηφοφόρους που είχαν στα χέρια τους τέτοιο διαμάντι και το πέταξαν


THE NEWSROOM · 28 Μαΐου 2019

Τα εσώψυχα του έβγαλε στην μετεκλογική του ανακοίνωση ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρών και όψιμος ράπερ, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος. Ο άνθρωπος μπορεί να πάλεψε γερά (και πολύ πιθανόν να το πέτυχε) να επιβληθεί στο ντέρμπι γραφικότητας με τον Νίκο «Νινί» Νικολόπουλο, όμως συνετρίβη στις ίδιες τις δημοτικές εκλογές, όπου το λυρικό του άστρο βγήκε 9ο με 1846 ψήφους, έχοντας ομολογουμένως πολύ δρόμο να καλύψει μέχρι το 40.62% και τις 40.383 ψήφους του Κώστα Πελετίδη.

Αυτό από μόνο του δεν είναι και το τέλος του κόσμου, ειδικά για έναν άνθρωπο που έχει καταφέρει να πιάσει από ΠΑΣΟΚ μέχρι και ΛΑΟΣ, αλλά και να είναι πρόεδρος της άτυπης κοινοβουλευτικής επιτροπής κατά του τζόγου και να τον πιάνουν να παίζει φρουτάκια. Με δυο λόγια, κάτι θα έβρισκε να κάνει.

Όπως όλα δείχνουν όμως, εδώ το ζήτημα δεν ήταν πολιτικό αλλά προσωπικό, με αποτέλεσμα ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος να αναγκαστεί να βγάλει μια ανακοίνωση όπου ξεχέζει τους Πατρινούς ψηφοφόρους γιατί του είπαν ότι θα τον ψηφίσουν αλλά δεν το έκαναν τελικά. Υποστηρίζει επίσης ότι είναι ο πιο «πιο συγκροτημένος, έτοιμος, έντιμος, επαρκής και καταρτισμένος για Δήμαρχος», αλλά ότι η πόλη έκανε τελικά του κεφαλιού της.

Τέλος, ο κ. Χρυσανθακόπουλος προσθέτει ότι «ως ορθόδοξος χριστιανός έχει θυσιάσει κάθε εγωισμό στον σκοπό του». Η κορύφωση της όλης φάσης είναι το σημείο όπου αποκαλεί τους δήθεν υποστηρικτές τους «φίδους», κατά τη γνωστή λαϊκή αποστροφή του λόγου που μιλάει για φίλους – φίδια.

Αναλυτικά η εκπληκτική αυτή ανακοίνωση:

«Δημότες της Πάτρας

Για μια ακόμη φορά τιμωρήσατε τον εαυτό σας και δεν καταδικάσατε το σύστημα, αφού αναδείξατε περίτρανα τους ανθρώπους του κατεστημένου.

Ευχαριστώ τους δεκάδες χιλιάδες που, ενώ  μου υποσχεθήκατε στήριξη στο πρόγραμμα μου το οποίο εκθειάζατε, μου είπατε ψέματα και φυσικά ψηφίσατε τους ομοίους σας για να σας εξαπατούν επάξια.

Ευχαριστώ για την παραδοχή πως είμαι ο πιο συγκροτημένος, έτοιμος, έντιμος, επαρκής και καταρτισμένος για Δήμαρχος που ξεχώρισα ποιοτικά στο ντιμπέϊτ, αλλά προτιμήσατε το αντίθετο.

Αποδείξατε στην πράξη ότι θέλετε κομματικά εξαρτημένο Δήμαρχο και επιβραβεύσατε τα έρμαια των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Ως συνδυασμός κάναμε ένα καθαρό αγώνα και ευχαριστώ τους υποψηφίους μου για την μαχητικότητα τους και εσάς προσωπικά όσους με προτιμήσατε.

Με τα πενιχρά οικονομικά μου μέσα επί ενάμιση χρόνο σας εξηγούσα πόρτα-πόρτα τις προτάσεις μου που θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο και θα καταστήσουν την Πάτρα Διεθνή Σύγχρονη Πόλη. Συμφωνούσατε μαζί μου, αλλά δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας.

Ζητώ συγνώμη που διατάραξα τον ύπνο του αδίκου παρουσιάζοντας όραμα και αναπτυξιακό  σχέδιο για την Πάτρα μας που λατρεύω.

Ως ορθόδοξος χριστιανός έχω θυσιάσει κάθε εγωισμό στον σκοπό μου. Άγιε μου Ανδρέα προστάτεψε αυτή την πόλη και τους ανθρώπους της που σε πρόδωσαν και ιδίως τους «φίδους» μου.

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος»

Α να χαθείτε ρε κωλόπαιδα μινάρες, στεναχωρήσατε τον άνθρωπο.

Best of internet