Quantcast
THE STREAM

Ο επίδοξος δήμαρχος Πάτρας που κυκλοφόρησε (μινα)ράπ βιντεοκλίπ είναι ο θείος που θα κάτσει με τον Μικρό Νικόλα

Ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος είναι πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ και εισηγητής του πιο παππουδίστικου rap battle που ακούσαμε ποτέ


THE NEWSROOM · 9 Απριλίου 2019

Σε περίπτωση που απορούσατε για το ποιος είναι ο (πνευματικός, έστω) πατέρας του Μικρού Νικόλα από το νομό Ηλείας, νομίζουμε πως έχουμε μια πολύ ικανοποιητική απάντηση. Μπορεί ο πιο γνωστός υποψήφιος για το θρόνο της Πάτρας να είναι ο Ζούκοφ της Αχαΐας και νυν δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, ενώ ο πιο γνωστός αντίπαλός του να είναι ο εκσυγχρονισμένος πλέον ultimate μινάρας, Νίκος Νικολόπουλος, ένας τρίτος υποψήφιος όμως έρχεται να μπει σαν λαϊκοδεξιό outsider στο ντέρμπι του δήμου.

Μιλάμε για τον κάποτε βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου, (ο οποίος κάποτε το είχε ψηφίσει και το μνημονιάκι του, με αποτέλεσμα να φάει τη γιούχα του σε εκδήλωση επί εποχής Αγανακτισμένων) και ακόμη πιο παλιά του ΠΑ.ΣΟ.Κ., από το οποίο διαγράφηκε υπό εκπληκτικές πραγματικά συνθήκες. Πιο συγκεκριμένα ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος διαγράφηκε από το Κίνημα επειδή μια κρυφή κάμερα τον έπιασε να παίζει φρουτάκια ενώ ήταν πρόεδρος της άτυπης κοινοβουλευτικής επιτροπής κατά του τζόγου, το οποίο δικαιούται και με το παραπάνω τον χαρακτηρισμό «μόνο στην Ελλάδα».

Εδώ ένα φοβερό ντοκουμέντο εποχής:

Anyway τα χρόνια περνάνε, η αδύναμη μνήμη ξεχνάει και κάποια στιγμή ο μέγας τζογαδόρος αποφασίζει να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική. Κι επειδή επιστροφή αυτή σηκώνει ένα ισχυρό μπάσιμο, ο επίδοξος ντιμάρκο είπε να ντισάρει τους αντιπάλους του και να κάτσει με τη χιπ χοπ νεολαία με μια κίνηση κυκλοφορώντας ένα χάρκορ ραπ κομμάτι, το οποίο συνοδεύεται φυσικά και από κάτι σαν βιντεοκλίπ.

Οι στίχοι του πάντως πάνε κάπως έτσι:

«Την Πάτρα την βαρέθηκα στα χέρια των κομμάτων.

Μυρίζει περιττώματα διαφόρων κυκλωμάτων.
Την εξουσία τη μισώ που μου στερεί ουσία και θέλω να εισπράξετε γερή ψυχρολουσία.
Θέλω την Πάτρα μου διεθνή και σύγχρονη να είναι.
Ωραία επισκέψιμη, στον κόσμο ξακουσμένη
Το πρόγραμμα βαρύ και καλοδουλεμένο (…)

Να είναι της Παναχαϊκής ατρόμητο λιοντάρι και τη σημαία να αναρτά στο πιο ψηλό κοντάρι.»

Ακούστε το και δεν θα χάσετε:

Ελπίζουμε και σε συμμετοχή του στο επόμενο μεγάλο rap battle.

Best of internet