Quantcast
THE STREAM

Master Chef: Ο άρχοντας Παντελής πήρε κι αυτός την κούπα για να πανηγυρίσει, γιατί το αξίζει

Όλοι άνθρωποι είμαστε, στον ίδιο κόσμο ζούμε, όλοι μαζί κερδίσαμε


THE NEWSROOM · 23 Μαΐου 2019

Είναι λογικό ότι η νίκη του Μανώλη και ο μαινόμενος τυφώνας που ήταν η ηθική πρωταθλήτρια Σπυριδούλα ήταν τα γεγονότα που σημάδεψαν τον μεγάλο τελικό του Master Chef, τέσσερις μήνες και άπειρο τρομπάρισμα στα social media μετά την εκκίνηση του show. Οι κριτές και πρώην παίχτες προφανώς σκέφτονται το πότε θα ξεκουραστούν και τις επόμενες κινήσεις τους, ο Κρατς ενδεχομένως να προσπαθεί να κάνει κρατς σε κάποιο δωμάτιο για καλοκαιρινές διακοπές, γενικά από την πρώτη στιγμή που έληξαν όλα φάνηκε επικρατεί σε όλους ένα πνεύμα χαλαρότητας.

Όλοι; Όχι όλοι. Η αρχή έγινε από την ίδια τη Σπυριδούλα, η οποία ανακοίνωσε ότι αυτή νίκησε, σαφώς επειδή μπορεί. Αυτή ήταν η (οκ, περίπου) συγκινητική στιγμή:

Λίγο νωρίτερα όμως κάποιος άλλος είχε κάνει μια αντίστοιχη κίνηση, με έναν πολύ πιο ζεν τρόπο, το οποίο είναι τελείως λογικό αν συνυπολογίσει κανείς για ποιον άνθρωπο πρόκειται. Μιλάμε για τον Παντελή, που έφτασε πολύ κοντά στο να γευτεί το κουλί της ευτυχίας, αλλά τελικά αποχώρησε, έχοντας όμως κερδίσει την αποθέωση του κοινού.

Όπως και να’χει, η καλυμνιώτικη ενσάρκωση του Βούδα σε όλα μας έδωσε λίγο ακόμη από τον γνώριμο εαυτό του την ώρα που ανακηρυσσόταν η νίκη του Μανωλή. Τη στιγμή που έπεφταν τα κομφετί, ο Παντελής της καρδιάς μας πήρε κι αυτός την κούπα και άρχισε να πανηγυρίζει.

Επειδή το αξίζει:

Και σε αργή κίνηση εδώ για να φανεί η δραματικότητα (μπορεί και όχι) της στιγμής:

Τίμια μορφή γενικά, με το μουστάκι του αυτή τη στιγμή να είναι ίσως το πιο τίμιο πράγμα στον κόσμο:

Best of internet