Quantcast
THE STREAM

«Για μένα νικήτρια είμαι εγώ, απλά δεν πήρα τα φράγκα» δήλωσε η Σπυριδούλα

Μπορεί ο Μανώλης να κέρδισε τα 50 χιλιάρικα και τον τίτλο του Master Chef, άλλος όμως έχει κερδίσει για πάντα τη δημοσιότητα


THE NEWSROOM · 23 Μαΐου 2019

Μπορεί να φτάσαμε πολύ κοντά στη Μεγάλη Πρόσκρουση και στην καθολική νίκη της Εντροπίας στο σύμπαν, όμως οι δυνάμεις του Καλού τελικά επικράτησαν. Μετά από 4 μήνες, κάμποσες αποχωρήσεις, δεκάδες δοκιμασίες, πιθανόν εκατοντάδες videos και χιλιάδες memes, έχουμε τον μεγάλο θριαμβευτή του φετινού Master Chef και αυτός είναι ο Μανώλης δεν είναι η Σπυριδούλα.

Προφανώς οι αντιδράσεις του κόσμου πήραν τέτοια ψύχραιμα χαρακτηριστικά:

Η ίδια η Σπυριδούλα φυσικά παραμένει α-στα-μά-τη-τη:

«Είμαι νικήτρια, δεν πήρα απλά τα λεφτά. Εκεί που ήθελα να φτάσω έφτασα, οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να θέλω. Είμαι η Ελληνίδα MasterChef, είμαι αυτή που έφτασε στον τελικό, δεν πήρα απλά τα λεφτά, είναι η μοναδική διαφορά.»

Μία τέτοια φάση δηλαδή:

Το μεγάλο ντέρμπι πέρασε από πολλά στάδια πριν φτάσουμε στην εν λόγω κατάληξη, με την αγωνία να κορυφώνεται σε αρκετά σημεία αυτής της διαδικασίας, η οποία περιλάμβανε και δύο ισοπαλίες. Το είχε δείξει και ο κόσμος με τις αντιδράσεις του:

Οι δύο παίχτες πήραν πέντε διαφορετικές βαθμολογίες: Mία στην Ισπανία, μία για τα πιάτα που παρουσίασαν οι ίδιοι και τρεις για τα χτεσινά πιάτα. Η τελική ήταν το παρακάτω, καθόλου εξωφρενικό γλυκό:

Αυτό δηλαδή:

«Γλυκό μαρέγκα λεμόνι σε μορφή μπάλας, πιάτο μπακαλιάρου κονφί σε λάδι αργκάν και τραγανό ρύζι με αγκινάρες και μαριναρισμένο ραντίτσιο»

Αυτό σήκωνε μια παραπάνω επισημότητα από το αγαπημένο μας τρίο των σεφ. Επίσης όλοι οι παίχτες που πέρασαν από τον διαγωνισμό βρίσκονταν στον εξώστη:

Η εμφάνιση του Κοντιζά ιδιαίτερα μάγεψε το κοινό:

Αν και η μεγάλη απόφαση που θα συγκέντρωνε την οργή του κόσμου θα έπεφτε πάνω στον guest:

Το οποίο κοινό έκανε unleash κάθε είδους αντίδραση πριν και αφού έμαθε το μεγάλο αποτέλεσμα, αφήνοντας τα πάθη μηνών να ξεσπάσουν:

George Zervas

Ακης Φιλίντατζης

Ενώ άλλοι θυμήθηκαν παλαιές δόξες του show:

Αυτή πάντως προβλέπεται να είναι η φάση για τις επόμενες μέρες:

 

 

 

Best of internet