Quantcast
THE STREAM

Τον ρεμπέτικο ύμνο στο Airbnb έγραψε κομπανία στα Χανιά

Ο κολοσσός της βραχυχρόνιας μίσθωσης κατάφερε να εμπνεύσει τη λαϊκή τέχνη της χώρας, αν και ενδεχομένως όχι όπως θα το ονειρεύονταν τα στελέχη του


THE NEWSROOM · 22 Μαΐου 2019

Στη λαϊκή κουλτούρα της χώρας έχει περάσει πλέον ο μεγάλος μπαμπούλας του στεγαστικού ζητήματος που είναι το Airbnb. Ο κολοσσός της βραχυχρόνιας μίσθωσης έχει κάποιους οπαδούς και σίγουρα αρκετά περισσότερους ορκισμένους εχθρούς σε κάθε άκρη πλέον αυτής της χώρας, καθώς εντός του διαφημίζονται πλέον μέχρι και σαγηνευτικά χωράφια στο Ηράκλειο Κρήτης, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει στο σημείο που να γράφονται και τραγούδια για πάρτη του.

Κι επειδή από ό,τι φαίνεται η λαϊκή κουλτούρα δεν είναι εξ’ολοκλήρου σε trap ύφος σήμερα, τέσσερις μουσικοί αποφάσισαν να γράψουν ένα τραγούδι επί του θέματος, με φόντο τα έντονα γοητευμένα από το Airbnb Χανιά. Ο τίτλος του κομματιού είναι «TO BE OR TO BnB», ενώ οι στίχοι ασχολούνται με την Οδύσσεια που είναι το να βρεις σπίτι στην όμορφη πόλη της Κρήτης.

Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα:

«Με τα πολλά απάντησε, μου είπε έλα στις 5

έφτασα στην οντισιόν με άλλους 15»

Δείτε το βίντεο:

Καλό θα ήταν να πει κάποιος σε αυτά τα παιδιά ότι τζάμπα χάνουν το χρόνο τους με μουσικές και άλλα τέτοια χίπικα πράγματα, ενώ με ένα απλό τροχόσπιτο μπορούν να γίνουν οι πιο πετυχημένοι εντερπρενέρ της πόλης τους.

Best of internet