Quantcast
THE STREAM

Νεκροθάφτης υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ γυρνά σποτάκι με το φτυάρι του, γιατί μπορεί

Ο Ιωάννης Γκουσμπουνάρης δηλώνει ότι θέλει να θάψει την Ευρώπη της Μέρκελ, μάλλον το εννοεί κυριολεκτικά


THE NEWSROOM · 14 Μαΐου 2019

Όχι ότι περιμέναμε κάτι λιγότερο από το αγαπημένο κόμμα των Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά αυτή τη φορά η αρμάδα του Πάνου Καμμένου πραγματικά μας μάγεψε. Παρότι πολλοί πιθανόν να χλεύασαν τους ΑΝ.ΕΛ. για την κίνησή τους να ψάξουν υποψήφιους ευρωβουλευτές με αγγελία, η προσπάθεια τους να βρουν συνοδοιπόρους με αγάπη για τους υδατάνθρακες φαίνεται όμως πως πήγε πρίμα, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να μπορούμε να θαυμάσουμε τους καρπούς της.

Ένα από τα φρεσκότερα και πολύ πιθανόν καλύτερα χαρτιά του ευρωψηφοδελτίου των ΑΝ.ΕΛ. είναι ο κ. Ιωάννης Γκουσμπουνάρης, ένας έμπειρος επαγγελματίας του ευγενούς χώρου της κηδείας, ο οποίος συνδυάζει την ικανότητα στο κήδεμα με ένα πλούσιο πολιτικό βιογραφικό: Έχει υπάρξει υποψήφιος βουλευτής με την Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» του Γιάννη Μπουτάρη.

Ο κ. Γκουσμπουνάρης λοιπόν κυκλοφόρησε το πρώτο του σποτάκι, στο οποίο εμφανίζεται με την ιδιότητα του αλλά στο κυριολεκτικό: Με το μαύρο σακάκι,τη γραβάτα και το φτυάρι του νεκροθάφτη.

Το νόημα είναι συμβολικό, καθώς όπως λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος των αεροψεκασμών, ο σκοπός είναι να θάψει «την Ευρώπη του Γιούνκερ και της Μέρκελ»:

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, Ο Ζισκάρ Ντ’ Εστέν, αλλά και ο Ανδρέας Παπανδρέου οραματίστηκαν μια Ευρώπη που θα διατηρεί τις αξίες των λαών της. Η Ευρώπη οφείλει να αντιμετωπίζει τις χώρες του Νότου, όπως αντιμετωπίζει και του Βορρά. Λέμε όχι σε μια Γερμανική Ευρώπη του Γιούνκερ και της Μέρκελ. Εγώ αυτή την Ευρώπη θα τη θάψω!»

Δείτε το βίντεο:

Η αλήθεια είναι ότι με κάποιο μαγικό τρόπο, το σποτάκι του κ. Γκουσμπουνάρη βρέθηκε να έχει παραπλήσια αισθητική με ένα βιντεοκλίπ του Τάκι Τσαν:

Ανοίγονται πολλές δυνατότητες συνεργασίας όπως καταλαβαίνετε αγαπητές φίλες και φίλοι.

Best of internet