Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, οι ΑΝ.ΕΛ. έχουν βγάλει αγγελία και ψάχνουν ευρωβουλευτές

Άμα ξέρετε κανέναν άνεργο με ευρωπαϊκές σπουδές που να αγαπάει τους υδατάνθρακες, είναι η μοναδική ευκαιρία


THE NEWSROOM · 5 Απριλίου 2019

Μια μοναδική ευκαιρία άνοιξε από χτες για κάθε Ελληνίδα και Έλληνα που αγαπάει την πατρίδα τους, τους υδατάνθρακες, τον τιτάνα Πάνο Καμμένο συγκεκριμένα ή έστω είναι λάτρης του καλού σουρεαλισμού και θέλει να συμβάλλει ενεργά στο κοινό καλό. Έχει έρθει η στιγμή που τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει να οριστικοποιήσουν τα ψηφοδέλτια με τα οποία θα κατέβουν στις Ευρωεκλογές, όμως το κόμμα του Πάνου Καμμένου φαίνεται πως κάνει πιο τολμηρά βήματα από τους υπόλοιπους για να στελεχώσει το δικό του.

Πιο συγκεκριμένα, οι ΑΝ.ΕΛ. έβγαλαν κάτι σαν αγγελία στο site τους με την οποία ζητούν ευρωβουλευτές. Είναι σαφές ότι αυτό προκύπτει επειδή θέλουν στείλουν την ελλάνια αφρόκρεμα της χώρας στην Ευρωβουλή και όχι ότι δεν έχουν υποψήφιους, όπως μπορεί να πουν κάποιοι κακοί άνθρωποι.

Σε κάθε περίπτωση, το potential είναι άπειρο και θα θέλαμε πραγματικά πάρα πολύ να μπορούμε να δούμε τις αιτήσεις που σίγουρα θα σταλούν κατά χιλιάδες, καθαρά και μόνο για να θαυμάσουμε την κλάση των υποψηφίων. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το σάλπισμα των ΑΝ.ΕΛ.:

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Σε λίγες μέρες κλείνουμε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές. Υποψήφιοί μας είναι ήδη σημαντικοί Έλληνες από όλους τους χώρους και όλους τους τόπους της Ελλάδας μας.

Όπως και στις Ευρωεκλογές του 2014 καλούμε κοντά μας νέους και νέες υποψηφίους, ιδιαίτερα ανέργους με ευρωπαϊκές σπουδές, που συμφωνούν με την ιδρυτική μας διακήρυξη, διατεθειμένους να γυρίσουμε μαζί όλη την Ελλάδα και να εκπροσωπήσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ευρωβουλή.

Θα ήταν ιδανικό αν ο γνωστός άνεργος Ανδρέας είχε ευρωπαϊκές σπουδές, η αλήθεια είναι:

«Για να αλλάξουμε την Ευρώπη, όπου κυριαρχούν οι φωνές μόνο των ισχυρών χωρών και όσων επιθυμούν την κατάργηση των εθνών – κρατών, σε μια Ευρώπη της ισότητας και της αλληλεγγύης, όπου κάθε χώρα θα κρατήσει την εθνική της ταυτότητα και η φωνή της θα έχει την ίδια αξία, την ίδια ισχύ με κάθε άλλη μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στείλτε τα βιογραφικά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και ξεκινούμε για να αλλάξουμε την Ευρώπη στο όραμά μας. »

Το άλμα προς τον ευρωουρανό ανακοινώθηκε μέσω Twitter:

Ο ενθουσιασμός έχει ήδη ξεχειλίσει, αν κρίνουμε από την αντίδραση των μαζών στη στροφή προς το κοινό που έκαναν οι ΑΝ.ΕΛ.:

Και μια θεοσεβούμενη ψυχή:

Ελπίζουμε να υπάρχει λίγος χώρος και για εμάς στο γλέντι που θα γίνει.

Best of internet