Quantcast
THE STREAM

Η κάρτα του Βαγγέλα Μεϊμαράκη για καλό Πάσχα είναι ό,τι είχαμε ανάγκη για έφοδο στα κοκορέτσια

Με την μουστάκα του Βαγγέλα να μας καθοδηγεί θα εκτελέσουμε με επιτυχία τα καθήκοντα του πασχαλινού τραπεζιού που μας καλούν


THE NEWSROOM · 25 Απριλίου 2019

Ως «η συνήθεια που έγινε λατρεία» μπορεί να περιγραφεί η φάση με τις ευχετήριες κάρτες του έτσι κι αλλιώς αγαπημένου Βαγγέλα Μεϊμαράκη, που σε μια εποχή ξενέρωτων αμούστακων γιάπηδων μας θυμίζει ότι κάπου υπάρχει και ένα πολύτιμο απόθεμα μυστακιοφόρας λαϊκής Δεξιάς. Ο κ. Μεϊμαράκης έχει αποσυρθεί ελαφρά από τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένει όμως ένας senior Νεοδημοκράτης με ένδοξες στιγμές στο βιογραφικό του, όπως το V for Vaggelis και η αξέχαστη επίσκεψη του στην εκπομπή «Στην Πόλη Των Παραισθήσεων» της επίσης αγαπημένης μας Βίκυς Μιχαλονάκου, όπου είχε απαντήσει χωρίς φόβο και πάθος το ερώτημα «στήθος ή μπούτι».

Το Μεϊμαράκειο μουστάκι προσφέρεται για κάθε χρήση όμως, όπως οι κάρτες για τις οποίες το επιστρατεύει τακτικά ο ιδιοκτήτης του. Υπενθυμίζουμε εδώ την κάρτα που μας έστειλε για τα περασμένα Χριστούγεννα:

Το υπέροχο αυτό έθιμο συνεχίζεται φυσικά και φέτος το Πάσχα, με την νέα κάρτα να δημοσιεύεται από το Twitter του Βαγγέλα. Εκεί μπορούμε να δούμε το κλασσικό emoji με το γνώριμο μουστάκι να βγαίνει από ένα αυγό, γιατί έχουμε και μια παράδοση να τιμήσουμε.

Το σύνθετο πλαισιώνεται όμως κι από τα αστέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για ως γνωστόν χωρίς ΕΣΠΑ δεν βάφεις αυγά:

Τώρα με την ευχή του Βαγγέλα μπορούμε να φάμε το κοκορέτσι μας ήσυχοι, αγαπητές φίλες και φίλοι.

Best of internet