Quantcast
THE STREAM

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι ό,τι είχαμε ανάγκη για να μπει καλά η χρονιά

Ο επίτιμος νεοδημοκράτης της καρδιάς μας συνεχίζει να αξιοποιεί το πανίσχυρο όπλο που έχει στη διάθεσή του


THE NEWSROOM · 27 Δεκεμβρίου 2018

Μια χριστουγεννιάτικη ευχή εξίσου ένδοξη με τον εαυτό του έστειλε και φέτος στον βασανισμένο τόπο μας για τα Χριστούγεννα ο επίτιμος νεοδημοκράτης της καρδιάς μας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης. O γαλαντόμος άρχοντας Βαγγέλας μπορεί να μην έχει καταφέρει να γίνει ολόκληρος meme όπως έχει καταφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης (και προσπαθεί επίμονα να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο καθένας όμως κάνει ό,τι μπορεί, με ό,τι έχει στη διάθεσή του.

Αξίζει εδώ να θυμηθούμε πως ο κ. Μεϊμαράκης έχει κάνει αρκετές προσπάθειες στο παρελθόν να αυτοbrand-αριστεί με διάφορους τρόπους. Όπως ήταν πχ το περίφημο V for Vaggelis, αλλά και η θρυλική του επίσκεψη στην εκπομπή «Στην Πόλη Των Παραισθήσεων» της υπέροχης Βίκυς Μιχαλονάκου.

Και επειδή η ζηλευτή μουστάκα του Β. Μεϊμαράκη είναι ένα όπλο που ούτε πρέπει, ούτε μπορεί να κρυφτεί, έγινε ξανά όπλο του επιφανούς άνδρα στον επικοινωνιακό πόλεμο που είναι οι γιορτές. Πιο συγκεκριμένα, είναι το πιο χτυπητό σημείο της κάρτας που έστειλε ο πρόεδρος του Συνεδρίου της ΝΔ και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του κόμματος σε φίλους και οπαδούς, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος σαν χιονάνθρωπος και Άγιος Βασίλης μαζί.
Κατά τα άλλα, η κάρτα φέρει μια μάλλον λιτή ευχή:

«Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά

Με χαμόγελο και ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε

Το 2019 είναι η χρονιά μας»

Αυτή είναι η κάρτα που έστειλε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ειλικρινά, δε θα θέλατε όλοι έναν τέτοιο χιονάνθρωπο στον κήπο σας;

Πάντως ο Θείος Βαγγέλας ως λούτρινο με μπαταρία που θα λέει στα παιδάκια κομμουνιστοφαγικά παραμύθια για να κοιμηθούν έχει σπουδαίο potential, ας αναλάβει κάποιος παρακαλούμε.

 

Best of internet