Quantcast
THE STREAM

Κόβεται το Power Of Love, γιατί οι άνθρωποι δε συγχωρούν αυτούς που από έρωτα εκπέσαν

Το αισθηματικό documentary του ΣΚΑΪ θα συνεχιστεί αποκλειστικά και μόνο στην καρδιά μας την επόμενη χρονιά


THE NEWSROOM · 9 Απριλίου 2019

Δεν φαίνεται να πιστεύει στη δύναμη της αγάπης ο ελληνικός λαός, αν κρίνουμε από την μεταχείριση που επιφύλαξε στο κατεξοχήν σχετικό ριάλιτι, Power of Love. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των πρωταγωνιστών του να μην μείνει ούτε η τελευταία γωνίτσα άγνωστου κριντζ ανεξερεύνητη, τα ποσοστά τηλεθέασης στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ είναι χαμηλότερα κι από τις περιγραφές της Καρλέουσα για το σάρκινο δόρυ του Βράνιες.

Δυστυχώς η απόφαση δεν ανήκει στους συμμετέχοντες, οι οποίοι στο κάτω κάτω ό,τι μπορούν, αλλά στο κανάλι και την παραγωγή, που ανήκει στον Ατζούν Ιλιτζαλί. Αυτοί από τη μεριά τους είδαν ότι ακόμη κι αν τους βάλουν να τσακωθούν στα αρχαία σουμεριακά το show δεν θα σηκωθεί στις μετρήσεις της Nielsen, οπότε με αυτά και με αυτά και συνυπολογίζοντας την απόφαση του ΣΚΑΪ να το γυρίσει προς ελληνικές σειρές, το Power of Love έφαγε πιστόλι.

Ομολογουμένως θα μας λείψουν στο μέλλον αυτά τα βαλκανικά tributes στην Αυτοκρατορία των Αισθήσεων:

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες αποφάσισαν να κρατήσουν με κάποιον τρόπο την Μαρία Μπακοδήμου, καθώς θεωρούν πως αυτή τα πήγε καλά στο ρόλο της, ακόμη κι αν τα τσακάλια – παίκτες του ριάλιτι απέτυχαν να συγκινήσουν το κοινό. Άρα ενώ το Power of Love θα είναι παρελθόν στην επόμενη σεζόν, η Μαρία Μπακοδήμου ενδέχεται να συνεχίσει τη συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου.

Η αλήθεια είναι ότι η κ. Μπακοδήμου πραγματικά το πάλεψε, αν κρίνουμε από την υπομονή της σε τέτοια σκηνικάκια:

Tουλάχιστον με αυτή την εξέλιξη αποδεσμεύεται τόσο ανθρώπινο δυναμικό για να κατέβει υποψήφιο στις άφθονες εκλογικές μάχες που έρχονται, οπότε ουδέν κακόν αμιγές καλού. Όχι τίποτε άλλο, αλλά φυσιογνωμίες σαν αυτές είναι εκ φύσεως προορισμένες για την ελληνική πολιτική σκηνή:

(πηγή)

Best of internet