Quantcast
THE STREAM

Υποψήφια για την Ευρωβουλή με φιλοβασιλικό κόμμα θα είναι παίκτρια του Power of Love

Ισχυρή μεταγραφή για τον χώρο των εξωκοινοβουλευτικών βασιλικών


THE NEWSROOM · 22 Νοεμβρίου 2018

Περισσότερες από μία φαίνεται πως είναι οι συνεισφορές του γνωστού ντοκιμαντέρ που λέγεται Power of Love στο χώρο της πολιτικής. Μετά τον πρώην παίχτη Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στο δήμο του Ζωγράφου στις εκλογές της άνοιξης, άλλη μία βετεράνος του reality show αποφάσισε να συμμετάσχει στα κοινά.

Η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα μάλιστα όχι απλά θα ασκήσει το εκλέγεσθαι, αλλά θα πάει απευθείας για σημαντικά πόστα, καθώς ως γνωστόν η τοπική αυτοδιοίκηση είναι για φλώρους. Η πρώην παίκτρια, η οποία μέχρι πρότινος δραστηριοποιούνταν στο χώρο της showbiz και της αστρολογίας, πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες ευρωεκλογές με το κόμμα Εθνική Ελπίδα, η οποία έχει τον ευγενή στόχο της παλινόρθωσης της μοναρχίας στη χώρα.

Όπως εξήγησε μάλιστα η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, η στήριξη της οφείλεται στην καταγωγή της από τη γνωστή για τις δημοκρατικές πεποιθήσεις της Μάνη. Όπως δήλωσε:

«Μου έγινε πρόταση από τον πρόεδρο του κόμματος Γεώργιο Παπαδόπουλο να γίνω μέλος της Εθνικής Ελπίδας και να θέσω υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές. Δέχτηκα αμέσως με χαρά, γιατί η ιδεολογία του κόμματος και οι πεποιθήσεις του είναι ταυτόσημες με τη δική μου. Ο πατέρας μου είναι από τη Μάνη και οικογενειακά είμαστε αυτής της ιδεολογίας.»

Όπως τόνισε, είναι έτοιμη να βοηθήσει το κόμμα με τα φιλοβασιλικά της κονέ:

«Το αποφάσισα και γιατί μου αρέσει η πολιτική. Ανέκαθεν ήθελα να ασχοληθώ και πιστεύω ότι μου ταιριάζει και μπορώ να ανταπεξέλθω, καθώς είμαι πολύ καλή στον λόγο. Πέραν αυτού, έχω και πολλές γνωριμίες με βασιλικές οικογένειες και ανθρώπους που θα βοηθήσουν το κόμμα.»

Κι εμάς πάντως μας ψήνει πολύ η Eπιστροφή του Βασιλιά:

 

 

Best of internet