Quantcast
THE STREAM

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατεβαίνει βουλευτής με το Βασίλη Λεβέντη, δυστυχώς είναι πρωταπριλιάτικο

Δεν θα ζήσουμε τελικά την είσοδο του Μένιου Φουρθιώτη στην πολιτική στην ανώτατη μορφή της


THE NEWSROOM · 1 Απριλίου 2019

Το ξέρουμε ότι είναι Πρωταπριλιά, όμως αφενός η είδηση κυκλοφορεί από χτες, αφετέρου τι να κλάσει και το έθιμο με τα ψέματα μπροστά στον τυφώνα που είναι ο αγαπημένος μας σκουπιδοεκσκαφέας – τηλεπαρουσιαστής. Μιλάμε φυσικά για τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ασχοληθεί με το μόνο πράγμα στην Ελλάδα που είναι ακόμη πιο αστραφτερό από την TV: Την πολιτική.

Η αλήθεια είναι πως μόνο οι άσχετοι δεν ήξεραν την επιμονή οδοστρωτήρα που διακρίνει του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος φαίνεται πως ξεπέρασε πολύ γρήγορα το θρήνο για την εφημερίδα του που έσβησε αθόρυβα κάπου 10 μέρες μετά την κυκλοφορία του πρώτου φύλλου της. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο, καθώς το καλοκαίρι που μας πέρασε ο ίδιος ο τιτάνας είχε ανακοινώσει πως θα κατέβει για δημοτικός σύμβουλος στο «μεγαλύτερο δήμο της χώρας».

Μόνο που τελικά η πραγματικότητα είναι ακόμη καλύτερη από τη φαντασία: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δεύτερος Μένιος της καρδιάς μας (μετά από αυτόν στους Δύο Ξένους) θα είναι υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, με αποτέλεσμα να έχουμε έτσι τη μοναδική εξέλιξη που θα μπορούσε να κάνει το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη να ξεπεράσει τον εαυτό του σε γραφικότητα.

Μιλάμε για αυτόν εδώ το Βασίλη Λεβέντη:

Η δε πληροφορία φαίνεται να γνωστοποιήθηκε από συνεργάτη του τιτάνα στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Ελπίζουμε ο άνθρωπος αυτός να έχει μέσα του λίγη ψυχή και να μην αστειεύεται και παραπληροφορεί με τόσο σοβαρές εξελίξεις όσο η παραπάνω, για ένα τόσο ασήμαντο ζήτημα όσο τα αστεία της Πρωταπριλιάς.

Αλλιώς κινδυνεύουμε να γίνουμε όλοι κάπως έτσι:

EDIT: Ένα 24ωρο κράτησε περίπου το όνειρο του ζήσουμε τον Μένιο Φουρθιώτη υποψήφιο ευρωβουλευτή στο πλευρό του Βασίλη Λεβέντη. Δυστυχώς για την έτσι κι αλλιώς δύστυχη χώρα μας, οι πληροφορίες συνεργάτη του μεγάλου ανδρός που αναδημοσίευσαν από χθες διάφορα μέσα αποδεικνύονται ανακριβείς.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν η ίδια η Ένωση Κεντρώων (όπου αξίζει εδώ να αναφέρουμε για άλλη μία φορά ότι η ιστοσελίδα της λέγεται antidiaploki.gr) που σχολίασε μέσω ανεπίσημης δήλωσης ότι δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο ζήτημα. Το κόμμα μάλιστα χαρακτήρισε το όλο ζήτημα «πρωταπριλιάτικο αστείο», ενώ άλλο στέλεχός του τόνισε ότι δεν έχει ιδέα για το όλο θέμα.

Εμείς πάντως θεωρούμε ότι έχουν χρόνο και ελπίζουμε να το ξανασκεφτούν.

 

Best of internet