Quantcast
THE STREAM

Με 10 παίχτες τερμάτισε περήφανα τη διαδήλωση του το «Straight Pride» το Σάββατο

Μια παραλίγο εντεκάδα Ελλήνων βγήκε στην Ομόνοια για να μας διαβεβαιώσει ότι δεν είναι γκέι


Με μια φαντασμαγορική διαδηλωσούλα ακατέργαστου cringe, δέκα ακροδεξιοί θείοι μαζεύτηκαν στην Ομόνοια και φώναξαν στους περαστικούς ότι δεν είναι γκέι, ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ομοφυλόφιλοι, ότι είναι στρέιτ και ότι αν ακούσετε το αντίθετο, θα είναι ψέματα. Κάπως έτσι έμοιαζε το “Ελλήνων Παρέλαση – Straight Pride” που διοργανώθηκε από παρακμιακά ακροδεξιά μορφώματα με πολύ εύθραυστο ανδρισμό στα πέριξ της Ομόνοιας, λίγο πριν την διεξαγωγή του μαζικότατου Athens Pride 2018, το οποίο λίγο αργότερα θα γέμιζε την πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους.

Ωστόσο μια παρέα από ακροδεξιούς θείους που νιώθουν απογοητευμένοι από τη ζωή και τη νέα τάξη των πραγμάτων που τους στερεί την πατρίδα τους, τον ανδρισμό τους, και ένα σωρό άλλα πράγματα, αποφάσισαν ότι καλό θα ήταν να μαζευτούν και να δηλώσουν με περίσσιο θάρρος και γενναιότητα ότι είναι στρέητ.

Με κεντρικό σύνθημα το «Πολιτικοί και Γκέι δεν είστε αναγκαίοι» και με ελληνικές σημαίες, η πορεία των δέκα νοματαίων δεν έβγαζε ούτε ποδοσφαιρική ομάδα, ενώ τα πράγματα ζόρισαν κάπως όταν το εντυπωσιακό πλήθος των μη-γκέη στρέητ ελληνικών Ελλήνων που είναι εκατό τοις εκατό άντρες, χρειάστηκε να περάσει εν είδη Θερμοπυλών από ένα στενό πέρασμα, μεταξύ ενός κτιρίου και ενός περίπτερου. Μικρό highlight στο 02:40:

Όπως διαβάζουμε στην περιγραφή της εκδήλωσης στο facebook:

«Δεν είμαστε ενάντια σε αυτούς τους ανθρώπους. Έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν εντός της οικίας τους. ΟΧΙ όμως έξω στον δρόμο και μάλιστα υπό το βλέμμα των ανηλίκων τέκνων μας τα οποία προβληματίζονται βλέποντας μουσάτους με φουστάνια, άντρες με γόβες, γυναικώτους σε τηλεοπτικά κανάλια και παράλληλα όταν ακούν ‘γυναικώφωνους’ σε ραδιοφωνικούς σταθμούς…»

 

Άλλο σύνθημα που ακούστηκε στην γαλανόλευκη πορεία από πραγματικούς άντρες, οι οποίοι υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι γκέι, είναι το «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στη Μύκονο θα πας», αναβαθμίζοντας αν μη τι άλλο τις επιλογές τόπων εξορίας. Το πάρτι συνεχίστηκε με συνθήματα όπως έξω οι ξένοι απ’ την Ελλάδα και για κορύφωση, οι στρέητ ελληνικοί έλληνες τελείωσαν όλοι μαζί με τον Εθνικό Ύμνο, ο οποίος ως γνωστών είναι το YMCA των πατριδόφιλων.

Υπενθυμίζουμε ότι υπεύθυνοι για αυτή την ομορφιά είναι η ομάδα Ανακατάληψη του Βασίλειου Πετρομιχελή, ο οποίος ήταν ένας από τους ελληνικούς έλληνες που στα τέλη του Ιανουαρίου πήγε να κάνει ντου στα Ίμια με πλωτό σκάφος από την Κάλυμνο και δημιούργησε διπλωματικό επεισόδιο από το πουθενά.

Best of internet