Quantcast
THE STREAM

Συγκινητικό: Πανελίστρια του ΣΚΑΪ είχε εμφανιστεί σαν πολίτης στο ρεπορτάζ με το ΑΤΜ

Μια από τους περαστικούς στο ρεπορτάζ του Νίκου Υποφάντη είναι δικηγόρος και έχει μιλήσει κάμποσες φορές σε εκπομπές


THE NEWSROOM · 5 Μαρτίου 2019

Όλο και καλύτερη γίνεται η φάση με το ήδη κλασσικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για τα 100 χιλιάρικα που πήρε δάνειο από την Attica Bank ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος ως γνωστόν περνάει έναν μήνα γεμάτο συγκινήσεις. Σε περίπτωση που ξεχάσατε το ντοκιμαντέρ του Νίκου Υποφάντη, πρόκειται για την προσπάθειά του να βγάλει 100.000 ευρώ από ένα ΑΤΜ τράπεζας.

Δείτε τι συμβαίνει στη συνέχεια, αν δηλαδή έχετε την απορία:

Εκτός από το αυτό το σεμινάριο investigative journalism που κόβει την ανάσα, το ρεπορτάζ του Νίκου Υποφάντη πλαισιώθηκε και με επιτόπιες συνεντεύξεις από τυχαίους περαστικούς. Κάποιοι εκ των οποίων μας έκαναν μάλιστα να αλλάξουμε γνώμη για τα πράγματα με το πόσο πολύ συμφωνούσαν με αυτό που έλεγε ο δημοσιογράφος, δείχνοντας ότι ο ρεπόρτερ έχει τον τρόπο του να πιάνει το σφυγμό του λαού.

Η μαγεία όμως δε σταμάτησε εκεί: Όπως ανακάλυψε το Twitter, ο κόσμος μας είναι τόσο μικρός και οι περαστικοί τόσο τυχαίοι που μία γυναίκα με την οποία μίλησε ο Υποφάντης, βρέθηκε να έχει υπάρξει και φιλοξενούμενη στα δελτία του. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τη δικηγόρο Σουζάνα Κλημεντίδη:

Κάποιοι όμως είναι πιο παρατηρητικοί από εμάς:

Η δικηγόρος έχει πλούσια παρουσία στα ΜΜΕ, και φυσικά και στο ΣΚΑΪ:

Όπως μπορείτε να δείτε:

Τι γλυκό εκ μέρους του ΣΚΑΪ που ενώ συνέβη κάτι τόσο όμορφο, δε μας το είπαν για να μην το εκμεταλλευτούν.

Best of internet