Quantcast
THE STREAM

Master Chef: O Χαράλαμπος φωνάζει ΕΙΝΓΚΟΥΛΙ, το Ίντερνετ απορεί αν είναι δαιμονισμένος

Όταν δεν είσαι σίγουρος αν βλέπεις μαγειρική εκπομπή ή την reality εκδοχή του Εξορκιστή


THE NEWSROOM · 5 Μαρτίου 2019

Άλλη μια πλούσια σε σκηνικάκια μέρα είχαμε στο Master Chef. Πρωταγωνιστές του νέου δράματος ήταν ο κουλ Παντελής και ο όχι και τόσο κουλ Χαράλαμπος, οι οποίοι βρέθηκαν να είναι ζευγάρι σε μία ομάδα με στόχο να φτιάξουν ένα γλυκό.

Όπως φάνηκε όμως, ο Κύπριος παίκτης δεν είναι και πολύ εύκολος στη συνεργασία, για να το πούμε διακριτικά. Ο Χαράλαμπος εξεγέρθηκε όταν είδε το κουλί που έφτιαχνε ο συμπαίκτης του (δεν είναι αστείο, είναι μια πηχτή σάλτσα που γίνεται με μαγείρεμα και άλεσμα λαχανικών ή φρούτων), με αποτέλεσμα να αρχίσει να φωνάζει.

Είπε λοιπόν τα εξής:

«Κουλί; Να στοκάρω τον τοίχο να κλείσω καμία τρύπα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΙ ΑΥΤΟ»

Δείτε το βίντεο:

Η φράση ΕΙΝΓΚΟΥΛΙ (η οποία θυμίζει εξίσου Κυπριακά και όνομα χαμένης πόλης των Ίνκας), έχει ήδη γράψει ιστορία:

Gepostet von Theodore Theodosiou am Montag, 4. März 2019

Η κόντρα όμως δεν εξαντλήθηκε εκεί. Η γκρίνια του Χαράλαμπου ήταν πραγματικά ακατάπαυστη, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Το υπέροχο είναι ότι το γλυκό τους τελικά αξιολογήθηκε πολύ θετικά από τους κριτές, οι οποίοι απόρησαν για το τι θα μπορούσαν να κάνουν οι παίχτες αν δεν τσακώνονταν όλη την ώρα. Δεν μονοπώλησαν όμως μόνο οι δύο άντρες το δράμα – για την ακρίβεια, η συνέχεια ήταν γυναικεία υπόθεση.

Όπως μπορείτε να δείτε στο video, η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη (Λιζ, Ιωάννα, Μαρία, Άλκηστις) είναι αυτή που θα διεκδικήσει την παραμονή της:

Όπως γράφαμε πρόσφατα, η εξέγερση της Κρήτης μάλλον δεν είναι μακριά.

Best of internet