Quantcast
THE STREAM

Το Twitter τσακώνει την Άλκηστη εκτός Master Chef, συγκρατημένα αισιόδοξοι οι haters

Είναι δυνατόν να εκτοπίστηκε από το μαγειρικό reality το πιο σκληρό ταμπεραμέντο βόρειας της Λιβύης;


THE NEWSROOM · 27 Φεβρουαρίου 2019

Όχι από τα πετρέλαια του Αιγαίου, αλλά από το Master Chef θα ξεκινήσει ο πόλεμος στην Ανατολική Μεσόγειο που θα μας ξεκάνει όλους, όπως όλα δείχνουν. Ήταν ήδη γνωστό πως η ένταση στο γνωστό στρατόπεδο μάχιμης μαγειρικής έχει κορυφωθεί τις τελευταίες μέρες, οι τελευταίες εξελίξεις όμως είναι πολύ πιθανόν να το πάνε αλλού το πράγμα.

Όπως γράφαμε χτες, η έτσι κι αλλιώς διάσημη για το ψύχραιμο ταμπεραμέντο της Άλκηστις είχε δείξει πως έχει νευράκια, έχοντας καταγραφεί να λέει μεταξύ άλλων ότι «αν τον δω στο σπίτι θα τον δείρω. Θα τον σκοτώσω» και ότι «φεύγοντας θα το πάρω μαζί μου το τσουτσέκι». Τελικά δε μάθαμε ποιο ήταν το τσουτσέκι και αν η 23χρονη Κρητικιά το πήρε μαζί της, όμως σε κάθε περίπτωση υπάρχουν ενδείξεις πως η τοπική εκπρόσωπος της Κρήτης ίσως να έχει φύγει από το σπίτι του Master Chef.

 

Όπως κατέγραψε μια χρήστρια του Twitter στον ηλεκτρικό στο Μοναστηράκι, με την ημερομηνία δημοσίευσης του βίντεο να είναι 26 Φεβρουαρίου, ώρα 21.30 περίπου:

Το πιο πιθανό συμπέρασμα είναι πως η αποχώρηση της Άλκηστις είναι τετελεσμένο γεγονός, αν και δεν είχαμε ακόμη την ευκαιρία να το επιβεβαιώσουμε. Να σημειωθεί πως κι άλλοι χρήστες του Twitter ανέφεραν τα ίδια:

Η δε υποδοχή της είδησης, δεν ήταν ακριβώς θλιμμένη:

Το ότι η Άλκηστις κυκλοφορεί έξω όμως δεν είναι από μόνο του καθοριστικό στοιχείο. Τα γυρίσματα του Master Chef έγιναν ίσως και μήνες πριν (η εκπομπή δεν είναι ζωντανή, προφανώς), οπότε η Άλκηστις μπορεί να βγει σύντομα, μπορεί και όχι, θα δείξει.

Δεν έχουμε ιδέα αν η Κρητική επανάσταση που αναμένεται αν η Άλκηστις αποχωρήσει θα γίνει τώρα ή μετά, το σίγουρο είναι ότι κάτι γίνεται επαέ.

Best of internet