Quantcast
THE STREAM

Μύστης στα ντολμαδάκια λόγω Ελληνίδας γιαγιάς δήλωσε η Πάμελα Άντερσον

Η σταρ γνωρίζει τα ντολμαδάκια αρκετά καλά ώστε να τα καταλαβαίνει με κλειστά τα μάτια


THE NEWSROOM · 4 Μαρτίου 2019

Όσο η Πάμελα Άντερσον βρίσκεται στην Ελλάδα, η μαζική παραγωγή cringe εν πρόκειται να σταματήσει. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο ελληνικό έδαφος η σταρ έρχεται αντιμέτωπη με τις πιο αμήχανες καταστάσεις, παρά το σύντομο διάλειμμα που ήταν η πολιτική καταδίκη του Αλέξη Τσίπρα, η οποία αν μη τι άλλο διέκοψε τα άβολα σκηνικά.

Δυστυχώς πολύ προσωρινά, όπως φάνηκε. Η Πάμελα Άντερσον εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη « It’s Show time» και μπορούμε να σας πούμε πως εκτός του ότι η είσοδος της έγινε με μουσική υπόκρουση το τραγούδι του Baywatch, για κάποιο λόγο στα πλαίσια ενός παιχνιδιού όπου δοκίμαζε φαγητά χωρίς να τα βλέπει, της έδωσαν να κρατήσει και μια μελιτζάνα με δεμένα τα μάτια:

Σε κάθε περίπτωση, παρά τα τσουνάμι cringe που έσκασαν στην εκπομπή, η Άντερσον κατάφερε να απαντήσει και κάποιες ερωτήσεις για διάφορα θέματα. Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει ξανάρθει στην Ελλάδα, η Πάμελα ανέφερε πως έχει έρθει επανειλημμένα, αλλά και τις γνώσεις της σχετικά με τα ντολμαδάκια.

Όπως είπε, η Ελληνίδα γιαγιά ξηγήθηκε πολύ ντολμαδάκι:

«Έχω έρθει στην Ελλάδα πολλές φορές! Στην Ύδρα είχα έρθει για μία φωτογράφιση κι έχω έρθει αρκετές φορές εδώ στην Ελλάδα. Είναι πάντα χαρά μου να βρίσκομαι στην Ελλάδα.

«Λατρεύω το ελληνικό φαγητό! Ο πρώην άντρας μου ήταν Έλληνας, οπότε η γιαγιά έφτιαχνε πολύ φαγητό για τα παιδιά μου.  Πολλά ντολμαδάκια! Έμαθα να κάνω ντολμαδάκια από τη γιαγιά.»

Δεν ξέρουμε αν είναι έτοιμη να τα δοκιμάσει σε επίπεδο Master Chef, πάντως κατάφερε να τα βρει με κλειστά τα μάτια. Δείτε το βίντεο:

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη το αν η Πάμελα είναι με τη δραχμή, από ντολμαδάκι και Γιάνη Βαρουφάκη πάντως πάμε καλά.

Best of internet