Quantcast
THE STREAM

«Μη με περνάτε για τρελό» τραγούδησε ο Πάνος Καμμένος σε νέα επιθεώρηση μπουζουκιών

Δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι εμείς για τους συμβολισμούς των επιλογών του πρώην υπουργού Άμυνας


THE NEWSROOM · 4 Μαρτίου 2019

Πάλι ντέρτια φαίνεται πως έχει ο πρώην υπουργός Άμυνας, άτυπη μασκότ της αρθρογραφίας μας και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, Πάνος Καμμένος. Δεν γνωρίζουμε αν είναι η επιτυχημένη πώληση της Μακεδονίας ή οι επερχόμενες εκλογές αυτό που στεναχωρεί τον αστέρα του ακροκεντροδεξιού χώρου, είναι φανερό όμως ότι κάτι έχει, αν κρίνουμε ότι βρέθηκε να τραγουδάει δημώδη άσματα σε νυχτερινό κέντρο στο Κολωνάκι, αντί να κάθεται στο ησυχαστήριό του και να μελετάει νηστεύοντας στρατηγική και αγιορείτες μοναχούς.

Πιο συγκεκριμένα, o Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε το μαγαζί του Κολωνακίου, όπου εμφανίζεται ο Χάρης Γαλανός. Εκεί όχι απλά έπραξε όπως όλοι οι άκαπνοι πολίτες που επιδίδονται σε τέτοιες συνήθειες (κατανάλωση αλκοόλ, παρατήρηση των δρωμένων της πίστας), αλλά πέταξε και λουλούδια στον αοιδό, τραγουδώντας μάλιστα και τον κομβικής σημασίας για την ερμηνεία των γεγονότων στίχο «παρακαλώ, παρακαλώ, μην με περνάτε για τρελό», την ώρα που η ορχήστρα έπαιζε το διάσημο κομμάτι του Τόλη Βοσκόπουλου.

Είναι κρίμα πάντως που δεν χόρεψε και πάλι ζεϊμπέκικο, καθώς ο συνδυασμός του θεάματος με τους στίχους θα ήταν από τα πιο λυρικά πράγματα που θα είχαμε τη χαρά να ζήσουμε τα τελευταία 3000 χρόνια σε αυτή τη χώρα. Δείτε το βίντεο:

Θυμίζουμε ότι ο πρώην διοικητής της φρουράς της πατρίδας μας είχε επισκεφτεί και πρόσφατα τα κέντρα όπου διασκεδάζουν οι πολίτες. Πιο συγκεκριμένα, είχε αποτίσει φόρο τιμής στον Σταμάτη Γονίδη μετά τα Ίμια, όπου έριξε και μια ζεϊμπεκιά για να μάθουν οι φλώροι πως γίνεται:

Ακόμη και οι άνθρωποι που ζουν μόνιμα με τη βαριά σκιά της πατρίδας πάνω τους πρέπει να ξεσκάσουν καμιά φορά:

 

 

 

Best of internet