Quantcast
THE STREAM

Στο Σταμάτη Γονίδη κατέθεσε στεφάνια ο Πάνος Καμμένος, μετά τα Ίμια

Drinking δηλητηριώδεις χημικούς υδρογονάνθρακες with Σταμάτης Γονίδης and Νίκος Μακρόπουλος


THE NEWSROOM · 18 Ιανουαρίου 2019

Εξίσου φαντασμαγορικά φαίνεται πως συνεχίζεται η ζωή του Πάνου Καμμένου μετά τον δραματικό αποχωρισμό από την καρέκλα του την Κυριακή. Σε περίπτωση που ανησυχείτε πάντως, ο πρώην Υπουργός Άμυνας δείχνει να μην έχει πτοηθεί ιδιαίτερα από την απώλεια που βίωσε, τόσο στο μέτωπο του Θρόνου του Πολέμαρχου όσο και στο μέτωπο της αποσύνθεσης των βουλευτών ΑΝ.ΕΛ., οι οποίοι το κόλλησαν Τσίπρα στην ψήφο εμπιστοσύνης.

Τουλάχιστον αυτά προκύπτουν, αν κρίνουμε από τη χτεσινή του έξοδο στα μπουζούκια, όπου ο απερχόμενος ανώτατος πολεμιστής της χώρας πήρε το παρεάκι του για να επισκεφτούν το κέντρο που τραγουδούν ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος, γιατί ο Πάνος Καμμένος δεν είναι κανένας τυχαίος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Καμμένος τραγούδησε και χόρεψε με την καρδιά του, με το highlight να είναι το ανέβασμά του στην πίστα για να χορέψει και μια ζεμπεκιά.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι ο Σταμάτης «Αυτή τη στιγμή είμαστε νεκροί» Γονίδης μας έχει χαρίσει αυτή τη συγκλονιστική βουτιά στο υποσυνείδητο της ανθρώπινης φύσης. Σε μισή ταχύτητα σκάει από ακόμη πιο βαθιά, όπως είχε επιβεβαιώσει το κοινό μας, οπότε μην χάσετε την ευκαιρία να το δείτε αν δεν το είχατε δει:

Γονίδης

Καείτε μαζί μας

Gepostet von Luben am Donnerstag, 24. März 2016

Για να γίνει ακόμη καλύτερη η φάση, το τραγούδι που ο Καμμένος χόρεψε με πάθος ήταν το ζεϊμπέκικο του Στέλιου Καζαντζίδη, «Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά». Η αλήθεια είναι ότι το ψηλά δεν επαρκεί για να περιγράψει τα ύψη στα οποία πέταξε ο αϊτός της Εθνικής μας Άμυνας, αλλά κάτι είναι κι αυτό.

Δείτε το βίντεο:

 

Να’χουμε φρεγάτες να γκρεμίζουμε.

Best of internet