Quantcast
THE STREAM

Μεταγραφή αεροδρομίου με Ογκουνσότο θα κάνει ο ΣΚΑΪ για να σώσει το Survivor

Θα πέσουν τα τσιμέντα με τα πενάλτι που θα ακουστούν στον Άγιο Δομίνικο


THE NEWSROOM · 1 Μαρτίου 2019

Δεν έχει πάει και πολύ καλά η αγωνιστική σεζόν μέχρι τώρα για την ομάδα του Survivor. Τα χαμηλά νούμερα και ο ισχυρός ανταγωνισμός έχουν προκαλέσει έντονο σκεπτικισμό στην παραγωγή του reality του ΣΚΑΪ, η οποία αναζητά λύσεις για να βγει από το τηλεοπτικό αδιέξοδο.

Κι όπως κάθε διοίκηση ομάδας που σέβεται τον εαυτό της και παρότι έχουμε κιόλας Μάρτιο, ο ΣΚΑΪ προχωρά σε μεταγραφές για να θωρακίσει την εκπομπή του. Η πρώτη κίνηση ήταν η απόκτηση της αθλήτριας Κατερίνας Δαλακά, όμως είναι η δεύτερη μεταγραφή αυτή που θα ρίξει τα τσιμέντα και θα προκαλέσει αυθόρμητες συγκεντρώσεις στο αεροδρόμιο για να αποχαιρετιστεί το αεροπλάνο που θα την μεταφέρει στο πεδίο μάχης του Άγιου Δομίνικου.

Όπως αναφέρεται σε σχετικά δημοσιεύματα, ο ΣΚΑΪ έχει κάνει πρόταση στον τιτάνα Πάτρικ Ογκουνσότο για να ενταχθεί στο δυναμικό του Survivor. Αν πραγματοποιηθεί όντως αυτό το σενάριο, ο πρωταγωνιστής μερικών θρυλικών δηλώσεων θα προσθέσει και κάποια από τις ομάδες της διοργάνωσης που τίμησε ο συγγραφέας Ντάνος Αγγελόπουλος (ο οποίος είναι πρότυπο του Ογκουνσότο) στο βιογραφικό του, το οποίο ήδη περιλαμβάνει τον ΟΦΗ, την Αναγγένηση Επανομής, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Αχαρναϊκό και την Ερμιονίδα.

Σε περίπτωση που θυμάστε τις ιστορικές δηλώσεις του, συνοδεία εκπληκτικού ντεκαπάζ:

 

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής θα είναι σταθμός στην καριέρα του Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος παλεύει από το 2017 να ενταχθεί στο δυναμικό του Survivor. Πέρσι μάλιστα είχε καταγγείλει πως ο ΣΚΑΪ τον αγνόησε:

«Όλος ο κόσμος με ρωτάει αν θα πάω στο Survivor. Ετοιμαζόμουν να πάω, αλλά τελικά δεν με πήραν τηλέφωνο για να πάω. Δεν ξαναβλέπω Survivor ποτέ να το ξέρετε. Όλος ο κόσμος ήθελε ο Ογκουνσότο να πάει. Αλλά τελικά δεν πήγε.

Έτσι είναι η Ελλάδα. Όποιος έχει μέσο, μπαίνει στα παιχνίδια αυτά. Επειδή ήμασταν γνωστοί κι εγώ και ο Σαϊτιώτης, δεν μας πήραν. Πήραν αυτούς που είχαν γνωστούς σε κανάλια και τον άλλον που η κοπέλα του ήταν στο πρώτο Survivor. Κάπου αλλού θα βρεθούμε με τον κόσμο, να το ξέρετε. Δεν ξαναβλέπω ΣΚΑΪ

Best of internet