Quantcast

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο καταγγέλει ότι το Survivor δεν του έδωσε πενάλτι

Μια συνεργασία με τόσο potential σε διαλόγους και πήγε χαμένη

THE NEWSROOM

26 Ιανουαρίου 2018

Mια τεράστια ευκαιρία να απολαύσουμε λίγο από τον αγαπημένο μας Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος έχει αισίως φτάσει 35 χρονών. Ο Ογκουνσότο μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4 μίλησε για τη μεταγραφή του στην ομάδα των Μουδανιών στη Θεσσαλονίκη αλλά και για την τεράστια ευκαιρία που χάσαμε να τον δούμε να δίνει πενάλτι στον Άγιο Δομήνικο.

Δυστυχώς οι παραγωγοί δεν είχαν το όραμα να εκτιμήσουν την προσθήκη ενός Ογκουνσότο, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής:

“Όλος ο κόσμος με ρωτάει αν θα πάω στο Survivor. Ετοιμαζόμουν να πάω, αλλά τελικά δεν με πήραν τηλέφωνο για να πάω. Δεν ξαναβλέπω Survivor ποτέ να το ξέρετε. Όλος ο κόσμος ήθελε ο Ογκουνσότο να πάει. Αλλά τελικά δεν πήγε.

Έτσι είναι η Ελλάδα. Όποιος έχει μέσο, μπαίνει στα παιχνίδια αυτά. Επειδή ήμασταν γνωστοί κι εγώ και ο Σαϊτιώτης, δεν μας πήραν. Πήραν αυτούς που είχαν γνωστούς σε κανάλια και τον άλλον που η κοπέλα του ήταν στο πρώτο Survivor. Κάπου αλλού θα βρεθούμε με τον κόσμο, να το ξέρετε. Δεν ξαναβλέπω ΣΚΑΪ”

Δε μπορούμε καν να φανταστούμε το potential που θα είχε στο show με τους μάνατζερ ράγκμπι η παρουσία του Ογκουνσότο. Σε ότι αφορά τώρα στο ποδοσφαιρικό του μέλλον που ελπίζουμε να κρατήσει πολύ, είπε τα εξής:

“Το καλοκαίρι ήμουν στην Κομοτηνή στον Ίασμο, αλλά ήθελα να γυρίσω στην Θεσσαλονίκη. Εκεί, έβαλα σε 11 αγωνιστικές 8 γκολ, αλλά μίλησα με τον πρόεδρο του είπα ότι θέλω να γυρίσω στην Θεσσαλονίκη και για αυτό πήγα στα Μουδανιά.

Εκεί, θα είμαι συμπαίκτης με τον Γιώργο Σαϊτιώτη, ο οποίος θα αρχίσει να παίζει από αυτό το Σαββατοκύριακο. Τώρα πια θα παίζει στην άμυνα και γω στην επίθεση. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω μαζί του, γιατί τον ξέρω από την πρώτη Εθνική”

Πάντως ποτέ δεν είναι αργά. Φανταστείτε Ογκουνσότο σε αντίστοιχο παιχνίδι, θα έχουμε ατάκες για διακόσια χρόνια.

(πηγή)

Best of internet