Quantcast
THE STREAM

Νίκη Τσιτσιπά είδε σήμερα το πρωί σε έγκυρη προφητεία της η Λίτσα Πατέρα

Περιμένοντας ταμείο για το Τσιτσιπάς – Ναδάλ από Λίτσα Πατέρα


THE NEWSROOM · 24 Ιανουαρίου 2019

Να ξεκινήσουμε εδώ με τη βασική επισήμανση πως το πόρισμα «Λίτσα Πατέρα, γι’αυτό σε κάναν πέρα» δείχνει να ανατρέπεται, αν κρίνουμε από τη σημερινή της σημαντική εμφάνιση στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στα πλαίσια της εκπομπής «Το Πρωινό» στην τηλεόραση του ANT1, αλλά και την ευρύτερη πορεία της μετά το 2011. Όταν η γνωστή αστρολόγος προφήτευσε το 2011 την πτώση του καπιταλισμού, πολλοί έκαναν την εικασία πως αυτό θα σημάνει την τηλεοπτική της καταδίκη:

Η Λίτσα Πατέρα όμως νίκησε τους πάντες και τα πάντα, με αποτέλεσμα να συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα να έχουμε πρόσβαση στο μαντικό της έργο. Κι επειδή ένας καλός επιστήμονας δεν μπορεί να αγνοεί την επικαιρότητα, η Λίτσα Πατέρα αποφάσισε το πρωί να προφητεύσει τη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά, στο σημερινό ματς του με τον Ράφα Ναδάλ.

Ναι το ξέρουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με τον Ναδάλ με  3-0 σετ (6-2, 6-4, 6-0), όμως τα άστρα μίλησαν και τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα, η Λίτσα Πατέρα δήλωσε ότι το τρίγωνο του Δία με τον Άρη δείχνει τον πρωταθλητή:

Να σημειώσουμε εδώ πως το αστρολογικό σεμινάριο ήταν εξαιρετικά αναλυτικό. Πιο συγκεκριμένα, εδώ βλέπετε την επίλυση της απορίας της Φαίης Σκορδά για το «που είναι το άστρο»:

Η ενημερωτική εκπομπή καταλήγει με το πόρισμα της Λίτσας Πατέρα πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάζεται μια γυναίκα τρυφερή, όπως προκύπτει μετά την απάντηση της διερώτησης «Αφροδίτη που έχει». Έχει στον Καρκίνο, άρα χρειάζεται τρυφερή γυναίκα, έτσι πάνε αυτά αγαπητές φίλες και φίλοι:

Δείτε το βίντεο:

Δεν πειράζει Λίτσα της καρδιάς μας, θα το περιμένουμε για την επόμενη φορά μαζί με αυτό για την πτώση του καπιταλισμού:

 

 

 

Best of internet