Quantcast
POLITIX

H εβδομάδα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου είναι πιο παρανοϊκή (και σιχαμένη) απ’ τη δική σου

Η μέχρι τώρα εβδομάδα του Κωνσταντίνου περιλαμβάνει ντου με τανκς στην ΕΡΤ, αυτόκλητη υποψηφιότητα με τη ΝΔ και ένα diss στην Ελένη Φουρέιρα


Κώστας Αρβανίτης · 8 Φεβρουαρίου 2019

Σε μεγάλο (πολιτικό, τουλάχιστον) οίστρο φαίνεται πως βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Αποκλείεται να μπερδευτείτε, μιλάμε για τον εθνικόφρονα σχολιαστή με έφεση στην ποίηση, του οποίου το κλάμα για το δημοψήφισμα του 2015 σφράγισε ανεξίτηλα το απίστευτο Μπιλμπάο της περιόδου εκείνης.

Ο Κωνσταντίνος φαίνεται πως όχι απλά έχει ξεπεράσει οριστικά την περίοδο των δακρύων για την οποία τον θυμόμασταν μέχρι πρότινος, αλλά διανύει και μια πλήρως Παμπλο Εσκομπάρ-ική εβδομάδα βγάζοντας κάθε είδους γούστο. Αν η αναλογία με τον μουστακαλή Κολομβιανό δεν σας έπεισε, σας εγγυόμαστε πως η όλη φάση είναι βγαλμένη από  ένα Fear And Loathing In Las Vegas αν το είχαν γυρίσει αγιορείτες μοναχοί έχοντας πιει τρία πόδια κόκας σε κάποια παρτούζα στο Κολωνάκι.

Και να σημειωθεί ότι αυτή η εβδομάδα – bad trip δεν πρόλαβε καν το Σαββατόβραδο. Δεν ξέρουμε αν όλο αυτό έχει προκύψει από το έντονα προεκλογικό κλίμα ή από κάποια ευθυγράμμιση των πλανητών, όμως είναι σίγουρα αξιοσημείωτο.

Ας το πάρουμε από την αρχή:

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/2

Το μπάχαλο ξεκίνησε από την έτσι κι αλλιώς εξωφρενική μάζωξη που ήταν το κοπή τη πίτα του Άδωνι Γεωργιάδη. Μέσα σε έναν ολόκληρο αστερισμό μεγάλων φυσιογνωμιών όπως ο Αντώνης Σαμαράς, ο Άρης Πορτοσάλτε και ο αγαπημένος μας Θεοδόσης Ζερβουδάκης, ο Κωνσταντίνος κατάφερε κυριολεκτικά να ξεχωρίσει μέσα στο πλήθος:

Και σε περίπτωση που δεν εντυπωσιαστήκατε αρκετά:

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/2

Ένα diss στο Protagon επειδή δεν αντιστέκεται επαρκώς στην Galactic Empire του ΣΥ.ΡΙZ.Α:

ΤΡΙΤΗ 5/2

Η μέρα ξεκίνησε με μια ευγενική απολογία για την επανειλλημένη back to back Μογκερίνι. Ο πολεμιστής κατάφερε να αμυνθεί απέναντι στα κύματα ορθογραφικών που εξαπέλυσε ο εχθρός:

Το ψητό είναι αμέσως μετά: Μια large υπόσχεση για το τι μέλλει γενέσθαι όταν ο Μπόγκι έρθει στα πράγματα, ελπίζουμε ως Τσάρος πασών των Ελλήνων:

Α και ένα retweet με αυτή την εικόνα του Τσίπρα, έτσι για τη φάση:

ΤΕΤΑΡΤΗ 6/2

Προφανώς διάφοροι άνθρωποι είχαν την απορία για το τι σήμαινε η υπόσχεση της προηγούμενης ημέρας, οπότε άναψε η συζήτηση. Κάπου εκεί εμφανίστηκε και ένας λογαριασμός με τον μαίανδρο των Χρυσαυγιτών, ο οποίος έσκασε για να πει τι ωραία που θα ήταν αν εμφανιζόταν ένα τανκς (!) και γκρέμιζε την ΕΡΤ (!!). Σε μια κίνηση αφάνταστης ψυχραιμίας, ο Μπόγκι του απάντησε ότι «ψηφίστε σωστά και το’χουμε» (!!!):

Ακόμα πιο ενδιαφέρον σε όλο αυτό, είναι η εξήγηση για το τόσο μένος του Κωνσταντίνου κατά της ΕΡΤ. Όπως υπογράμμισε, ο βασικός λόγος είναι πως αυτοί είναι «φασίστες» και δεν τον φωνάζουν να σχολιάσει:

Η αλήθεια είναι πως ο Β’ Παγκόσμιος ξεκίνησε για λιγότερα.

ΠΕΜΠΤΗ 7/2

Η επόμενη μέρα ήταν όπως καταλαβαίνετε μια δύσκολη μέρα, στην οποία ο Μπόγκι ασχολήθηκε εκτενώς με το rebranding της προηγούμενης δήλωσης του. Χρησιμοποιήθηκαν μεταξύ άλλων λεζάντες όπως «Ωπ; Τί έγινε συριζαίοι;»:

Υπάρχει επίσης μία, κάπως, ανολοκλήρωτη θα έλεγε κανείς προσπάθεια να ξεχαστεί το σκέλος με το τανκ, ήγουν το βαριά οπλισμένο τεθωρακισμένο όχημα που θα εκπλήρωνε το όνειρο του random twitter-ικού Χρυσαυγίτη να κατεδαφίσει την ΕΡΤ:

Σε κάθε περίπτωση, ο Μπόγκι δε μασάει. Για την ακρίβεια, όχι απλά δε μασάει, αλλά πήγε και καλεσμένος στο The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Εκεί ο Μπόγκι είπε πολλά και διάφορα: Μεταξύ άλλων ότι το σκέπτεται για υποψηφιότητα με Νέα Δημοκρατία (βέβαια δεν έχει εξακριβωθεί το αν η ΝΔ το σκέπτεται), ότι το κατεστημένο τον μισεί επειδή είναι πολύ χούλιγκαν και δε μετράει τα λόγια του και άλλα τέτοια κι ότι θέλει να κάνει παιδιά για να τρέχουν τα κουτσούβελα γύρω γύρω και να μυρίζει γλυκά το φαΐ τις Κυριακές (δικιά του διατύπωση, μπέσα τώρα).

Α μεταξύ άλλων την έπεσε και στην Ελένη Φουρέιρα:

Μάλλον ψήνεται για ΦΟΥΕΓΚΟ ΣΤΟ ΜΠΟΓΔΑΝΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/2

5 μέρες πολέμου και μάχης, αγαπητές φίλες και φίλοι. 5 μέρες αίματος και αγώνα. Που καταλήγουμε; Ότι η ΕΡΤ δεν παίζει τον Μπογδάνο αρκετά:

Επίσης, σήμερα έγινε μια ολόκληρη ραδιοφωνική εκπομπή στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος, αν θέλετε να ακούσετε κάτι που θα σας ενθαρρύνει να σκάψετε τα μάτια σας με τα χέρια σας.

Η οποία ξεκινάει με ψαλμωδίες, περνάει από τον Τζιορντάνο Μπρούνο, μαθητή του Γαλιλαίου που κάηκε στην πυρά, περνάει από τη φάση «τα’χουμε ξαναπεί για τον Τρότσκι και τον Παΐσιο» και καταλήγει σε μια ανάλυση για τον Τροτσκισμό. Α επίσης παίρνει τηλέφωνο και τον Πέτρο Τατσόπουλο ζωντανά στον αέρα (!) για να του ζητήσει τα ρέστα (!!) για κάτι που έγραψε στο Facebook.

Γιατί αν είναι να τα γαμήσεις όλα, καλύτερα να σε συμβουλέψει ο καλύτερος. Επίσης η συγκεκριμένη συζήτηση μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι ο Τατσόπουλος δεν είναι ο χειρότερος του ντουέτου, οπότε πάρτε τα ρίσκα σας.

Όσο άσχημα κι αν πήγε η εβδομάδα σας, μπορείτε να παρηγορηθείτε ότι η εβδομάδα κάποιων σηκώνει επέμβαση του ΟΗΕ.

 

 

Best of internet