Quantcast
THE STREAM

Το πρώτο του βιβλίο κυκλοφορεί ο Ντάνος του Survivor, κλειδωμένο θεωρείται το Νόμπελ

Καριέρα στην τέχνη που δόξασε η Χρύσα Δημουλίδου ξεκινά ο νικητής του Survivor


THE NEWSROOM · 8 Φεβρουαρίου 2019

Καβατζωμένο από τώρα μπορεί να θεωρείται το Νόμπελ Λογοτεχνίας του 2019, μετά τη γνωστοποίηση της συγκεκριμένης εκδοτικής προσπάθειας. Σε μια σεζόν που φαίνεται ήδη σπουδαία για τη λογοτεχνία, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι ο «Αλχημιστής» του Πάολο Κοέλιο θα γίνει ταινία, η συγγραφική τέχνη μπορεί να πανηγυρίζει για άλλο ένα σπουδαίο νέο: Ο Γιώργος ο Αγγελόπουλος, ευρύτερα γνωστός ο Ντάνος, κυκλοφορεί βιβλίο.

Το τι μπορεί να αναλύει στο συγγραφικό του πόνημα ο θριαμβευτής του Survivor του 2017 (και Έλληνας της ίδιας χρονιάς, σε περίπτωση που το ξεχάσατε) δεν το γνωρίζουμε. Ελπίζουμε με πάθος να πρόκειται για μια δουλειά που να θυμίζει μια νέα Οδύσσεια, στη δραματική κατάληξη της οποίας καταλήγουμε στον θρίαμβο του Survivor, προκειμένου να έχουν κάτι για να εμπνέονται οι νεότερες γενιές.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο μεγάλος ανήρ είχε πει τα εξής για το επερχόμενο βιβλίο του:

«Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι’ αυτά. Με ξέρει πολύς κόσμος και θέλω μέσα από το βιβλίο μου να συστηθώ καλύτερα, σε βάθος. Να με γνωρίσουν λίγο πιο πραγματικά»

Είναι φανερό πως με τη συνεργασία παλιών πενών, όπως η αγαπημένη μας Χρύσα Δημουλίδου και νέων, όπως ο Ντάνος, η ελληνική διανόηση δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Αυτή ήταν η ανάρτηση του στο Instagram:

Μπορούμε τώρα να περιμένουμε και ένα βιβλίο με life hacks από τον Ορέστη Νυφίτσανγκ ή ένα βιβλίο για management ράγκμπι, τώρα που γυρνάει.

Best of internet