Quantcast
THE STREAM

Ο Ντάνος αναδείχθηκε ως ο «Έλληνας της Χρονιάς» για το 2017 επειδή η ζωή είναι σαρβάηβορ

Μέχρι εκεί φτάσαμε τη χρονιά που μας πέρασε


THE NEWSROOM · 4 Ιανουαρίου 2018

Την επιτακτική ανάγκη να υπάρχουν θεσμοί που θα τιμούν την αριστεία και θα ξεχωρίζουν τους καλούς από τους ‘όχι και τόσο κακoύς’, του ημίθεους από τους θνητούς κτλ, την έχουμε καταλάβει όλοι πολύ καλά, αγαπητοί φίλοι. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε φροντίσαμε να βραβεύσουμε με τα #ΑντεΓαμήσου2017 ό,τι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο.

Εκτός από τα βραβεία Luben, υπήρξαν και άλλα site που άφησαν τους αναγνώστες τους να αναδείξουν τους πρώτους των πρώτων για τη χρονιά που μας πέρασε. Έτσι και το reader.gr, με μια ψηφοφορία των αναγνωστών του για την ανάδειξη του «Έλληνα του 2017» έστεψε ως τον Έλληνα της χρονιάς τον Γιώργο τον Αγγελόπουλο, aka Ντάνο, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες όλων ότι μέσα στο σκάρτο 2017, το καλύτερο πράγμα που είχε να παρουσιάσει ο όμορφος αυτός τόπος, ήταν ο νικητής ενός reality show επιβίωσης.

Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος)
 34% (1985 ψήφοι)

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος, ο νικητής του Survivor, του ριάλιτι που έκανε όλη την Ελλάδα να καθηλωθεί στους τηλεοπτικούς της δέκτες είναι ο νικητής της ψηφοφορίας για τον Έλληνα της χρονιάς που διοργάνωσε το Reader.gr. O Ντάνος συγκέντρωσε το 34% των ψήφων των αναγνωστών του Reader.gr ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούμπο, με 24% των ψήφων. Την τριάδα συμπλήρωσε ένας ακόμη αθλητής, ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος και συγκέντρωσε το 17% των ψήφων.»

Την πρωτιά κατέλαβε πανηγυρικά ο Ντάνος, μάλλον από κόσμο που πλέον αντανακλαστικά ψηφίζει ντάνο, ανεξαρτήτως της ψηφοφορίας. Η υπόλοιπη κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής: Γιάννης Αντετοκούμπο 23% (1310 ψήφοι), Λευτέρης Πετρούνιας 17% (963 ψήφοι), Κατερίνα Στεφανίδη 7% (426 ψήφοι), Βίκυ Καλογερά 4% (247 ψήφοι), Αλέξης Τσίπρας 4% (225 ψήφοι), Αμίρ 3% (203 ψήφοι), Σπύρος Καρακίτσιος 3% (195 ψήφοι), Κυριάκος Μητσοτάκης 1% (60 ψήφοι), Φώφη Γεννηματά 0% (28 ψήφοι), Ευκλείδης Τσακαλώτος 0% (13 ψήφοι), Γιώργος Λάνθιμος 1% (56 ψήφοι), Διονύσης Σαββόπουλος 0% (29 ψήφοι), Μαρίνα Σάττι 1% (33 ψήφοι), Νίκος Δρανδάκης 1% (37 ψήφοι). Σύνολο ψήφων: 5810.

Ανυπομονούμε για τον Έλληνα του 2018 και είμαστε σίγουροι ότι ο ευλογημένος αυτός τόπος δεν θα μας απογοητεύσει ούτε και την επόμενη χρονιά.

Best of internet